espaLogo

ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

Ενημερώνουμε τους/ις υποψήφιους/ες διδάσκοντες/ουσες στην Ενισχυτική Διδασκαλία ότι τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, έως ώρα 14.00  θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας οι Πίνακες κατάταξης με τα ονόματα όλων των αιτούντων (με επισήμανση των ονομάτων των επιλεγέντων). Οι επιλεγέντες υποψήφιοι/ες, αφού ενημερωθούν για την σειρά κατάταξής τους από τον αναρτημένο πίνακα οφείλουν να παρουσιαστούν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά μόνο την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 09:00, με σκοπό να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ. Η ΔΔΕ Πειραιά θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 12/12/2017 λόγω τοπικής αργίας.

Η σειρά πρόσληψης των υποψηφίων διδασκόντων για την Ενισχυτική Διδασκαλία, ανά ειδικότητα και η τοποθέτηση τους ανά ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ θα καθορίζεται βάσει της σειράς κατάταξης τους στους οικείους ενιαίους πίνακες και σύμφωνα με τους όρους της με αρ. πρωτ. 167152/Δ2/06-10-2017 Υ.Α. (Β΄ 3638). Δηλαδή, ο υποψήφιος διδάσκων ο οποίος είναι πρώτος στον Πίνακα κατάταξης επιλέγει πρώτος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί από την αντίστοιχη Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2017-18 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΚΑΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΣΤΗ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.