1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Camera Zizanio 2017 - Διακριθήκαμε!

Μια μεγάλη διάκριση για το σχολείο μας που μας κάνει περήφανους! Η μικρού μήκους ταινία της κινηματογραφικής ομάδας του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου Φίλο(ι)...Ξένοι/BORDERS EVERYWHERE απέσπασε το 1o βραβείο του Φεστιβάλ Ολυμπίας /CAMERAZIZANIO στο ελληνικό τμήμα (κατηγορία 13-16ετών)!

CameraZizanio2017FiloiXenoi

Συμμετοχή στην 17η Ευρωπαϊκή Συνάντηση
Οπτικοακουστικής Δημιουργίας - CAMERA ZIZANIO

Από 1 ως 4 Δεκεμβρίου 2017 διεξήχθηκε στον Πύργο και άλλες 8 πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αμαλιάδα, Πάτρα, Αγρίνιο, Λεχαινά, Ζαχάρω, Μεσολόγγι, Αίγιο και Γαστούνη) το 20° Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 17η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας - CAMERA ΖΙΖΑΝΙΟ.
Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολυμπίας, προβλήθηκαν και διαγωνίσθηκαν 69 ταινίες (μεγάλου, μικρού και μεσαίου μήκους) μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ / Kids & Docs, από 47 περίπου χώρες από όλο τον κόσμο. Εκτός από τις προβολές, πραγματοποιήθηκαν αφιερώματα και κινηματογραφικά εργαστήρια και πλήθος άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.
Στην CAMERA ΖΙΖΑΝΙΟ, προβάλλονται δημιουργίες (μικρού μήκους) παιδιών και νέων από την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, είτε είναι αποτέλεσμα ατομικών πρωτοβουλιών. Το σχολείο μας συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Οπτικοακουστικής Δημιουργίας -CAMERA ZIZANIO με τη μικρού μήκους ταινία της κινηματογραφικής μας ομάδας:

ΦΙΛΟ(Ι)…ΞΕΝΟΙ

Η ταινία μας διαγωνίσθηκε στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό τμήμα του διαγωνισμού και σύμφωνα με το πρόγραμμα του διαγωνισμού προβλήθηκε τη Δευτέρα 4/12 (10-11.30π.μ.).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.