Οι Σχολικοί Σύμβουλοι του Πειραιά και της Δ’ Αθήνας κ.κ. Ευ. Ζαχαράκης, Αν. Λαδιάς, Χρ. Λαλαζήση και Λ. Σοφιανίδης, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Πειραιά και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δ’ Αθήνας και με την υποστήριξη του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά, διοργανώνουν Επιμορφωτική Εσπερίδα με θέμα:

robots
«Η εμπειρία από την εφαρμογή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα σχολεία»

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 από 16:30 έως 20:00 στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά (Πειραιώς και Επονιτών 21, Πειραιάς) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός της εσπερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με την ένταξη της εκπαιδευτικής ρομποτικής στο σχολικό περιβάλλον. Ομιλητές στην εσπερίδα θα είναι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιάδες Ρομποτικής, από το δημοτικό μέχρι το λύκειο, και θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους.

Η προεγγραφή των εκπαιδευτικών στη φόρμα https://goo.gl/forms/2mBcqRQaSX2gqco12 μέχρι την παραμονή της εσπερίδας, είναι προϋπόθεση για τη χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.