ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας με λειτουργικά κενά για ΣΜΕΑΕ, όπως αυτά αποτυπώθηκαν με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που το διδακτικό έτος 2018-2019 υπηρετούν στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά και επιθυμούν Απόσπαση/Διάθεση/Συμπλήρωση ωραρίου σε ΣΜΕΑΕ 

να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Τρίτη 11/09/2018 έως και Τετάρτη 12/09/2018

 

Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση για Απόσπαση/Διάθεση/Συμπλήρωση ωραρίου σε ΣΜΕΑΕ αφορά εκπαιδευτικούς με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση πραγματοποιείται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη. Ως εκ τούτου μαζί με την αίτηση συνυποβάλλονται ηλεκτρονικά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ/ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.