Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης Διευθυντή Σχολικής Μονάδας
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Διευθυντή στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Γαλατά, για το υπόλοιπο της τριετούς θητείας που ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2020, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πρέπει να καλύπτουν τις προϋποθέσεις επιλογής των διατάξεων του κεφαλαίου Γ του Ν. 4547/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου έχουν οργανική (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 20/12/2018).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ν.1599 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ 4547  (Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης και άλλες διατάξεις.) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ 4424β'/5-10-2018  (Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Δ/ντών Σχ. Μονάδων και Ε.Κ.) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.