ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕ.Λ. ΚΑΙ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΛΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά την προκήρυξη των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας - Κύπρου για μαθητές και μαθήτριες στα Ομαδικά Αθλήματα από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2018-19, παρακαλούμε να αποστείλετε στη Φυσική Αγωγή της ΔΔΕ Πειραιά συμπληρωμένες τις λίστες με τους μαθητές/τριες των ομαδικών αθλημάτων στα οποία έχετε δηλώσει συμμετοχή από το Δεκέμβριο. Από τις προαναφερόμενες λίστες θα γίνεται η επιλογή των μαθητών/τριών για την κατάσταση συμμετοχής κάθε σχολικής μονάδας σε κάθε αγώνα.

Η αποστολή των προαναφερόμενων λιστών πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 με e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι πρωτότυπες λίστες θα παραδίδονται στις αγωνόδικες επιτροπές πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της κάθε σχολικής ομάδας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΙΝΑΚΑΣ (1α) ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ (1β) ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ (1γ) ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ (1δ) ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.