ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 28/06/2019
ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2019

1. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά και ΔΕΝ υπηρετούν με θητεία/απόσπαση σε άλλο φορέα, οφείλουν την Παρασκευή 28/06/2019 να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία και να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών σύμφωνα με τα εξής:

Α. Αν έχουν οργανική θέση, στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.
Β. Αν βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α , Β ή Γ Πειραιά, στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.

2. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, και είχαν αποσπαστεί σε άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής), η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική ή στην προσωρινή τους θέση θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά. Επιπλέον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την ίδια μέρα τηλεφωνικά με τη σχολική μονάδα για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών. (σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.98732/E2/20-06-2019 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ)

3. Όσοι εκπαιδευτικοί μετατέθηκαν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά την Παρασκευή 28/06/2019.Τη θερινή υπηρεσία θα την πραγματοποιήσουν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.