ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
Ο Θούριος του Ρήγα και οι εικαστικές αναπαραστάσεις του
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

thourios

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠειραιάΤομέας Πολιτιστικών Θεμάτων στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 έχει σχεδιάσει μια σειρά δράσεων, βασισμένων στα πολιτιστικά προγράμματα που εκπονούνται από τα σχολεία ευθύνης της.
Για τον λόγο αυτό συνδιοργανώνει με τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη / Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας μαθητική έκθεση εικαστικών πολιτιστικών προγραμμάτων το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου 2021, στον Δημοτικό Πολυχώρο Τέχνης Νίκαιας - Ρέντη ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ (Θηβών 243) με θέμα «Ο Θούριος του Ρήγα και οι εικαστικές αναπαραστάσεις του»όπως και επιμορφωτικές συναντήσεις με το ίδιο θέμα.

Ως προς τις παράλληλες δράσεις - με σκοπό την υποστήριξη και τον εμπλουτισμό των πολιτιστικών προγραμμάτων - η ΔΔΕ Πειραιά- Τομέας Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει μία σειρά συναντήσεων για εκπαιδευτικούς, με πρώτη την επιμορφωτική συνάντηση/εργαστήριο δίωρης διάρκειας, εξ αποστάσεως, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Χρυσάνθη Κουμπάρου, την Παρασκευή 26 Μαρτίου και ώρα 4:00-6:00 μ.μ., με θέμα: «Ο Θούριος του Ρήγα. Η διδακτική αξιοποίηση και η βιωματική πρόσληψη του έργου».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.