3ο ΓΕΛ Κερατσινίου

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

mspartnterslogo

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου κ. Δήμητρα Σταματίου και κ. Κυριάκος Περιμένης διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών που διοργανώθηκε από τη Microsoft Hellas και το British Council. Η εκπαιδευτική τους δραστηριότητα που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τους μαθητές της Α Λυκείου είχε τίτλο «Future class: Δέντρο της Ζωής» και εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποίησαν φέτος. Η δραστηριότητα αυτή, που είχε ως κύριο στόχο να καταστήσει τους μαθητές ενεργούς πολίτες για το περιβάλλον και την αειφορία, περιείχε τη δημιουργία videogame από τους μαθητές για τη βιοποικιλότητα, serious game για θέματα αειφόρου ανάπτυξης και πολλές άλλες ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες.

Μπορείτε στο video να δείτε την εργασία με τίτλο «Leonardo DaVinci – Homo Universalis» με την οποία το σχολείο διακρίθηκε στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2014.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.