8ο Γυμνάσιο Πειραιά

Η περιβαλλοντική ομάδα του 8ου Γυμνασίου Πειραιά με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Τερζή και συνεργάτες τον κ. Καλαμαρά, την κ. Μπαμπάκου και την κ. Κυρίτση εργάζονται πάνω στην κατασκευή μιας παιχνιδομηχανής ανακύκλωσης. Οραματίζονται τη δημιουργία ενός δικτύου σχολείων (ήδη τρία σχολεία συμμετέχουν στο project αυτό) που θα μυήσει τους μαθητές της Αττικής, και όχι μόνο, στα μυστικά της ανακύκλωσης συνδυάζοντάς τη με αυτό που τα πιο πολλά παιδιά αγαπούν περισσότερο από κάθε τι... το παιχνίδι! Μάλιστα η εργασία τους παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο "Καλές πρακτικές και καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση" που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Κολλέγιο Ψυχικού και απέσπασε θερμά συγχαρητήρια από εκπαιδευτικούς και συμβούλους.

Αν θέλετε κι εσείς να γίνεται μέρος αυτής της ενθουσιώδους ομάδας, η οποία χρειάζεται την υποστήριξή μας, επισκεφτείτε την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα του project: http://recyclearcade.weebly.com/

Δείτε στις φωτογραφίες την πολύ καλή δουλειά τους!

th-1 th-4 th-5

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.