ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ 2021
ΦΑΣΗ 2η

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας οργανικών κενών και πλεονασμάτων σε ώρες, ανά μεταθετική περιοχή.

Στη 2η φάση καταθέτουν αιτήσεις και τοποθετούνται οριστικά:

- Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με θητεία σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. της Α' Πειραιά και οι οποίοι βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά πριν την τοποθέτησή τους με θητεία.
- Εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν με θητεία σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. περιοχής μετάθεσης διαφορετικής από την Α' Πειραιά και οι οποίοι βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά πριν την τοποθέτησή τους με θητεία.
- Εκπαιδευτικοί που έχουν οριστική τοποθέτηση στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά (Α,Β,Γ περιοχή) και επιθυμούν να ρυθμίσουν την υπεραριθμία στο κλάδο που ανήκουν. 

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν στις κατηγορίες της 2ης ΦΑΣΗΣ να μελετήσουν τη σχετική νομοθεσία και αν το επιθυμούν να αποστείλουν σχετική αίτηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Δευτέρα 10/05/2021 έως και την Τετάρτη 12/05/2021

Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.