04-09-2021: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί Συγκεντρωτικοί Πίνακες με λειτουργικά κενά και πλεονάσματα Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής, με βάση τα στοιχεία που υποβλήθηκαν από τις σχολικές μονάδες. Καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά καθώς και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί (από άλλο ΠΥΣΔΕ, εντός ΠΥΣΔΕ) που επιθυμούν Προσωρινή Τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό από 12 ώρες και πάνω να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης μέσω του σχετικού συνδέσμου,

από Παρασκευή 03/09/2021 έως και Κυριακή 05/09/2021

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ.

(*) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΕ02 ΣΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.