ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΕΠΑ.Λ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

dist epal koryd Democratic Schools Network

Το ΕΠΑ.Λ. Κορυδαλλού μέλος του Δικτύου Δημοκρατικών Σχολείων του Συμβουλίου της Ευρώπης

Μια ξεχωριστή διάκριση έλαβε το ΕΠΑ.Λ. Κορυδαλλού καθώς έγινε μέλος του Δικτύου Δημοκρατικών Σχολείων (Democratic Schools Network) του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe). Η διάκριση αυτή σηματοδοτείται με σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο https://www.coe.int/en/web/campaign-free-to-speak-safe-to-learn/epal-korydallou του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η ένταξη του ΕΠΑ.Λ. Κορυδαλλού στο Δίκτυο Δημοκρατικών Σχολείων (Democratic Schools Network) επιτεύχθηκε με την υλοποίηση του έργου Digital Resistance υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος DISCO (Democratic and Inclusive School Culture in Operation) του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Υπεύθυνος για το έργο ήταν ο διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Κορυδαλλού Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος (ΠΕ82), τη διαχείριση του έργου είχαν οι εκπαιδευτικοί Ελισάβετ Καρακίτσιου (ΠΕ02) και Θωμαΐς Σπήλιου (ΠΕ86) και την εφαρμογή του στην τάξη με μαθητές και μαθήτριες του σχολείου υλοποίησε η εκπαιδευτικός Ευτυχία Σιέμπενου (ΠΕ89) σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.