periv seminario KPE Drapets img

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ/ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας, το 6ο ΠΕΚΕΣ Αττικής δια του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία, τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΕργΠΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, και τις Διευθύνσεις ΠΕ Πειραιά, Β' Αθήνας και ΔΕ Β' Αθήνας, δια των υπευθύνων ΠΕ, προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, στις 20 και 21 Μαΐου 2022 συνολικής διάρκειας 8 διδακτικών ωρών με θέμα:

«Οι μνήμες της βιομηχανικής κληρονομιάς συναντούν την Επιστήμη των Πολιτών στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας»

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/N2aBcvQWbP2dSBd1A (σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλείσθε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε σε νέο φυλλομετρητή) έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο (διαδικτυακά και δια ζώσης) και τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, τους στόχους του σεμιναρίου και το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.