Αίτηση Ρύθμισης Υπεραριθμίας
ΦΑΣΗ 1η: Εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά σε σχολική μονάδα ΓΕΝΙΚΗΣ ή ΕΙΔΙΚΗΣ του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Α', Β', Γ' περιοχή) και επιθυμούν να ρυθμίσουν την υπεραριθμία που εμφανίζεται στο κλάδο που ανήκουν.

Καλούνται, αν το επιθυμούν να αποστείλουν σχετική αίτηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Τρίτη 03/05/2022 έως και την Τετάρτη 04/05/2022

Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Διαδικασία Ρύθμισης Υπεραριθμιών και Οριστικών Τοποθετήσεων:
Στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ σύμφωνα με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία τοποθετήσεων σε οργανικά κενά. Αποτελεί προσωπική ευθύνη του κάθε εκπαιδευτικού να καταθέσει την αίτησή του στις ημερομηνίες όπως αυτές ορίζονται στο ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.