Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια του Υπευθύνου Π.Ε) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας διοργανώνουν διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του θεματικού

 έτους «Ανθρωπογενές περιβάλλον και Αειφόρος Διαχείριση» με θέμα: «Ολοκληρωμένη Διαχείριση των ελεύθερων αστικών χώρων», στις 25-26 Ιανουαρίου 2013 στο ΚΠΕ Δραπετσώνας (Μονεμβασιάς 1 & Αλέκου Παναγούλη).

th_2diasseminar

Το σεμινάριο θα εστιάσει στις προοπτικές διαχείρισης των λιγοστών και διαφιλονικούμενων ελεύθερων αστικών χώρων με βιωματικά εργαστήρια (πεδίο μελέτης η περιοχή της Δραπετσώνας). Σας διαβιβάζουμε και το σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ Δραπετσώνας που περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς της Δ/μας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση στην Π.Ε. είναι απαραίτητη προϋπόθεση για εκπαιδευτική επίσκεψη σε ΚΠΕ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Υπεύθυνο Π.Ε. με γραπτή αίτηση στο Γραφείο Π.Ε. (Ελ. Βενιζέλου 35, 6ος όροφος) ή με fax (210 4118429) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σύμφωνα με το υπόδειγμα (επισυνάπτεται) μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.