Βιωματικό Εργαστήρι Εξ Αποστάσεως
«Κουκλοπαίζουμε»
Κατασκευή και βασικά στοιχεία εμψύχωσης χάρτινης κούκλας

kouklopaizoume2022 23

Δευτέρα 10/10/2022, 18:00 – 21:00

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Ανθής Γουρουντή και σε συνεργασία με Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. της Αττικής και το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», επαναλαμβάνει για τέταρτη χρονιά τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων για τη θεατρική κούκλα στην τάξη.

Ο κύκλος σεμιναρίων ξεκινά με την επανάληψη του εξ αποστάσεως βιωματικού εργαστήριου για την κατασκευή και τα βασικά στοιχεία εμψύχωσης χάρτινης κούκλας που θα υλοποιήσει η Εμμανουέλα Καποκάκη, κουκλοπαίχτρια, σκηνοθέτιδα, σεναριογράφος (Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»). Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10/10/22 και ώρες 18:00 – 21:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής. Θα ακολουθήσει επανάληψη των σεμιναρίων για τον αυτοσχεδιασμό, τη δόμηση σεναρίου κ.ά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.