ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος επισκέφτηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 τις εξής σχολικές μονάδες:

1) Ημερήσιο Γυμνάσιο Γαλατά
2) Ημερήσιο ΓΕΛ Γαλατά
3) 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Γαλατά
4) Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Γαλατά
5) ΕΕΕΕΚ Γαλατά &
6) Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεθάνων

προκειμένου να ενημερωθεί για τρέχοντα ζητήματα και να συζητήσει με τα μέλη των σχολικών κοινοτήτων θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Συνεργάστηκε με τους Διευθυντές κ.κ Δημήτριο Μητραντζά, Έκτορα Λουκά, Μαρία Γρούμπου, Νίκο Φασιά, Δήμητρα Ευσταθιάδου και Μαρία Στάϊκου, καθώς και με τους Συλλόγους Διδασκόντων.

Εξαιρετικό το έργο του ΕΕΕΕΚ με την ανάπτυξη του θερμοκηπίου με πρωτοβουλία του Διευθυντή κ. Φασιά μαζί με τον γεωπόνο κ. Φιλάρετο Μπαλτά ΠΕ88.01, καθώς και του Δ/ντή του ΕΠΑΛ κ. Έκτορα Λουκά που δίνει ζωή στα εργαστήρια της μονάδας του. Η παρουσία της κας Στάϊκου πολύτιμη σε μια αγαστή συνεργασία όλων των διευθυντών των σχολικών μονάδων του συγκροτήματος Γαλατά. Επίσης η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Μεθάνων από τον Δ/ντή κ. Δημήτριο Μητραντζά προς όφελος των μαθητών και η ενθάρρυνση των ενηλίκων μαθητών να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο Εσπερινό Γυμνάσιο από την κα Μαρία Γρούμπου. Τέλος, ένα από τα πιο όμορφα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Πειραιά, το Γυμνάσιο Γαλατά, που εξακολουθεί να παραμένει όμορφο με τις άοκνες προσπάθειες της κας Δήμητρας Ευσταθιάδου.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την φιλότιμη και συνεχή προσπάθεια σε όλους ανεξαιρέτως τους Δ/ντές των περιοχών αυτών.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.