Το Γυμνάσιο Πόρου σας προσκαλεί στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ημέρα Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα «Ειδική Αγωγή και Επαγγελματικές Προοπτικές» υπεύθυνη καθηγήτρια Μέτσκα Ζωή, θα ακολουθήσει από τη Σχολική Χορωδία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στους μαθητές τις Γ΄ τάξης υπεύθυνη καθηγήτρια Παπαζαφειροπούλου Άννα, και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα και ώρα 19 μ.μ με την έκθεση Τεχνολογικών Κατασκευών τις Α΄ και Β΄ τάξης υπεύθυνη καθηγήτρια Βασιλείου-Μέκρα Ιωάννα.

Για την πρόσκληση κάντε κλικ ΕΔΩ

gel-poros-2013

th-4gs-dreamΤο 4ο Γυμνάσιο Πειραιά σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Όνειρο Θερινής Νυχτός», στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Πειραιά, την Παρασκευή 26-04-2013 στις 19.00, στο θέατρο Κωσταράκος, Θήρας και Μαντίνειας, Καμίνια.

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα αριστερά για να δείτε την πρόσκληση.

zanneio-theatro1Το Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο σας προσκαλεί στη Μουσικο-θεατρική παράσταση «Με το βλέμμα στη φυγή», βασισμένη στη θεατρική διασκευή των έργων:

  • Θανάση Βαλτινού, Συναξάρι του Αντρέα Κορδοπάτη. Βιβλίο πρώτο: Αμερική.
  • Δημήτρη Χατζή, Το διπλό βιβλίο.
  • Χρήστου Οικονόμου, Κομμάτι, κομμάτι μού παίρνουν τον κόσμο μου.

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 20:00, στο θέατρο του σχολείου μας (4ος όροφος), Κολοκοτρώνη 6, Πειραιάς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο 2ο ΓΣ Νίκαιας «Μαριάνθη Σκαλά», Εφέσου και Κιλικίας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην ημέρα της Γυναίκας με θέμα:

«Γυναίκα, από τη Δημιουργία στην Αναδημιουργία»

Σε μια εκδήλωση που θα πλαισιωθεί από τις πολιτιστικές ομάδες του σχολείου , θα τιμηθεί η Γυναίκα στο πρόσωπο της πρώτης δασκάλας της Νίκαιας, «Μαριάνθης Σκαλά».

8oukΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ

σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση

«ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Τα τρία πρώτα χρόνια του Πελοποννησιακού πολέμου»

την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 μμ

(στο θεατράκι του Σχολείου: Άγγελου Σικελιανού και Βεργίνας, Νίκαια)

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Η θεατρική ομάδα

afissa-step

Η Ομάδα Χορού ΓΕΛ Αίγινας παρουσιάζει την εκδήλωση «Χορεύοντας το βηματισμό της Ιστορίας» και φωτίζει στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, σε ένα χορευτικό ταξίδι στο χρόνο. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Αίγινας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11.45 π.μ.