ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

RHTORIKH img

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Μέλη του Ομίλου Ρητορικής Τέχνης του Πρότυπου Γυμνασίου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά που συμμετείχαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ρητορικής τέχνης έλαβαν τις ακόλουθες διακρίσεις: 

Θ' ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ (4 – 5 Φεβρουαρίου 2023)

Ο μαθητής Καραλής Κωνσταντίνος  κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου.

ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ PIERCE (3 – 5 Μαρτίου 2023)

Στο αγώνισμα των Διττών Λόγων (Επιχειρηματολογία), η ομάδα, αποτελούμενη από τους μαθητές Καραλή Κωνσταντίνο, Φτούλη Σταμάτιο και Χρα Φανούριο και τις μαθήτριες  Μακρογιάννη Ιζαμπέλα και Παπαθανασίου Ελένη κατέκτησε την 1η θέση.

Στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου συμμετείχαν στον τελικό λαμβάνοντας την 3η θέση, η μαθήτρια Κυπαρίσση Σωτηρία και την 4η θέση - Τιμητική διάκριση η μαθήτρια Μύαρη Σταματία. Στο αγώνισμα αυτό συμμετείχε επίσης η μαθήτρια Μπάλα Σταματία αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το σχολείο έλαβε μέρος και στο αγώνισμα της ‘Εκφραστικής Ανάγνωσης’ με τους/τις μαθητές-τριες Δασκαλοπούλου Βαρβάρα, Μακρογιάννη Κωνσταντίνο και Χείλαρη Εμμανουήλ.

Το σύνολο των συμμετεχόντων έλαβε ιδιαίτερα θετική αξιολόγηση από τις κριτικές επιτροπές.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:  Γραμματά ΜαρίαΦασόη Κατερίνα

7ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ

dist 7lyk peir img

Στην Εκπαιδευτική Ημερίδα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία & την Επιστήμη των Πολιτών - Δράσεις και Προοπτικές» η οποία οργανώθηκε από το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΕργΠΕ) του ΕΚΠΑ, στις 18 Φεβρουαρίου 2023, στο 7ο Γενικό Λύκειο Πειραιά απονεμήθηκε ΕΠΑΙΝΟΣ για τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποίησε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Horizon 2020: «Cos4cloud project».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

dist 1lyk kerats fauxbijous img1

Η Κινηματογραφική Ομάδα του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου κατέκτησε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία 17-20 ετών με τη ταινία μικρού μήκους «φο μπιζού» στο Φεστιβάλ Ολυμπίας Camerazizanio! Πρόκειται για την 8η ταινία της ομάδας, που συνεχίζει την παράδοση της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην τέχνη του κινηματογράφου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ