ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας / ένσταση ως προς τις τοποθετήσεις της Πράξης 24/06-09-2018, να την αποστείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από την Παρασκευή 07/09/2018 έως και τη Δευτέρα 10/09/2018

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

Πρόσκληση για νέα δήλωση σχολικών μονάδων
από τους μη τοποθετημένους υποψήφιους Δ/ντές

Καλούνται οι υποψήφιοι Διευθυντές της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά, οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί σε θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, νέα δήλωση προτίμησης για τις κάτωθι σχολικές μονάδες:

1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεσαγρού Αίγινας
2. Ημερήσιο Γυμνάσιο Σπετσών
3. Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Γαλατά
4. Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Γαλατά

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν το επισυναπτόμενο έντυπο αίτησης-δήλωσης και το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Δευτέρα 10-09-2018 έως και Τετάρτη 12-09-2018 στις 15.00μ.μ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

05-09-2018: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας με λειτουργικά κενά και πλεονάσματα, όπως αυτά αποτυπώθηκαν με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν:

1. Ρύθμιση λειτουργικής υπεραριθμίας (υπόλοιπο ωραρίου 12 ώρες και πάνω) 
2. Προσωρινή τοποθέτηση για όσους βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά  

να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης μέσω του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

από Τετάρτη 05/09/2018 έως και Πέμπτη 06/09/2018 στις 11.00π.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
-Να δηλωθούν σχολικές μονάδες με κενά από 12ώρες και άνω

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά και επιθυμούν Αμοιβαία Απόσπαση (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι λειτουργικά υπεράριθμοι) να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Τρίτη 04/09/2018 έως και Τετάρτη 05/09/2018

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας με λειτουργικά κενά για ΣΜΕΑΕ, όπως αυτά αποτυπώθηκαν με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που το διδακτικό έτος 2018-2019:

1. Είναι αποσπασμένοι σε ΣΜΕΑΕ
2. Υπηρετούν στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά και επιθυμούν Απόσπαση/Διάθεση σε ΣΜΕΑΕ 

να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Τρίτη 04/09/2018 έως και Τετάρτη 05/09/2018

Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση για απόσπαση/ διάθεση σε ΣΜΕΑΕ αφορά εκπαιδευτικούς με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση πραγματοποιείται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη. Ως εκ τούτου μαζί με την αίτηση συνυποβάλλονται ηλεκτρονικά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ/ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων διάθεσης σε
υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Πειραιά
για το διδακτικό έτος 2018-2019

Η ανάγκη στελέχωσης των τμημάτων της Δ.Δ.Ε. Πειραιά με εκπαιδευτικούς, κυρίως των κλάδων ΠΕ86-Πληροφορικής και ΠΕ78-Κοινωνικών Επιστημών, είναι κρίσιμη προκειμένου η υπηρεσία να ανταποκριθεί στον αυξημένο όγκο εργασιών. Ως εκ τούτου καλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα υπηρετούν το διδακτικό έτος 2018-2019 στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά και επιθυμούν να διατεθούν σε υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης, να αποστείλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και Δευτέρα 03/09/2018. Επισημαίνεται ότι η διάθεση στη διοίκηση της εκπαίδευσης πραγματοποιείται υπο τις προϋποθέσεις του άρθρου 33 του Ν.4386/2016.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

1. Όσοι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά οφείλουν την Δευτέρα 03/09/2018 να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία σύμφωνα με τα εξής:

α. Αν έχουν αποσπαστεί με βαθμίδα τοποθέτησης «Α/θμια», παρουσιάζονται στη ΔΔΕ Πειραιά στις 08.00π.μ. (Ελ. Βενιζέλου 35, 4ος όροφος) και κατόπιν στη ΔΠΕ Πειραιά.
β. Αν έχουν αποσπαστεί στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά, παρουσιάζονται στη ΔΔΕ Πειραιά κατά τις ώρες 11:00-13:00 (Ελ. Βενιζέλου 35, 4ος όροφος)

2. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά, και ΔΕΝ υπηρετούν με θητεία/απόσπαση σε άλλο φορέα, οφείλουν την Δευτέρα 03/09/2018 να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία σύμφωνα με τα εξής:

α. Αν έχουν οργανική θέση, παρουσιάζονται στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.
β. Αν βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Α Πειραιά, παρουσιάζονται στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.
γ. Αν βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β Πειραιά, παρουσιάζονται στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης. Εναλλακτικά και προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών παρουσιάζονται στη ΔΔΕ Πειραιά στις 10.00π.μ. (Ελ. Βενιζέλου 35, 4ος όροφος).
δ. Αν έχουν αποσπαστεί εντός ΠΥΣΔΕ στη Β Πειραιά, παρουσιάζονται στο πλησιέστερο σχολείο της Β Πειραιά στη κατοικία τους, με την υποχρέωση να αποστείλουν την πράξη ανάληψης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ε. Αν έχουν αποσπαστεί εντός ΠΥΣΔΕ στην Α Πειραιά, παρουσιάζονται στη ΔΔΕ Πειραιά στις 09.00π.μ. (Ελ. Βενιζέλου 35, 4ος όροφος).

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των επικείμενων συμπληρωματικών αποσπάσεων του ΥΠΠΕΘ, θα πραγματοποιηθεί επικαιροποίηση των
λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων στις 03/09/2018.

Εν συνεχεία και κατόπιν πρόσκλησης του ΠΥΣΔΕ Πειραιά οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν να υποβάλλουν αιτήσεις τοποθέτησης με βάση τις ισχύουσες διατάξεις.

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας / ένσταση ως προς τις τοποθετήσεις της Πράξης 20/17-07-2018, να την αποστείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από την Παρασκευή 20/07/2018 έως και τη Δευτέρα 23/07/2018

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων των Διευθυντών των σχολικών μονάδων έχουν πραγματοποιηθεί τροποποιήσεις σε λειτουργικά κενά και πλεονάσματα (με κίτρινη σήμανση). Ως εκ τούτου έχει αναρτηθεί ανακοινοποίηση του Συγκεντρωτικού Πίνακα λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων.

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη οριστικοποιήσει την αίτησή τους και επιθυμούν τροποποίηση να αποστείλουν τη σχετική αλλαγή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη λήξη των αιτήσεων (Κυριακή 15/7/2018).

13-07-2018: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ (*)

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.), έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας με λειτουργικά κενά και πλεονάσματα (*), όπως αυτά αποτυπώθηκαν με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν ρύθμιση λειτουργικής υπεραριθμίας (υπόλοιπο ωραρίου 12 ώρες και πάνω) να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης μέσω του σχετικού συνδέσμου

από Πέμπτη 12/7/2018 έως και Κυριακή 15/7/2018

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Να δηλωθούν σχολικές μονάδες με κενά πάνω από 12 ώρες.

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε σχολικές μονάδες (Α΄ ή Β΄ Πειραιά) να υποβάλλουν αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από την Παρασκευή 29/06/2018 έως και την Πέμπτη 05/07/2018

Επισημαίνονται τα εξής:

• Οι εκπαιδευτικοί υποχρεωτικά επισυνάπτουν μαζί με την αίτησή τους τα δικαιολογητικά εκείνα που επιβεβαιώνουν τους λόγους που επικαλούνται.
• Η κατάθεση αίτησης απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνεται δεκτή.
• Η δήλωση σχολικών μονάδων από τους αποσπασμένους θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη χρονική στιγμή με βάση το Χρονοδιάγραμμα του ΠΥΣΔΕ Πειραιά.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 29/06/2018
ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2018

1. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά, και ΔΕΝ υπηρετούν με θητεία/απόσπαση σε άλλο φορέα οφείλουν την Παρασκευή 29/6/2018 να παρουσιαστούν, να αναλάβουν υπηρεσία και να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών σύμφωνα με τα εξής:

α. Αν έχουν οργανική θέση, στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.
β. Αν βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Α ή Β Πειραιά, στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.
γ. Αν έχουν διατεθεί σε υπηρεσίες διοίκησης της ΔΔΕ Πειραιά, στη ΔΔΕ Πειραιά.

2. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά, και είχαν αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ (εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής), είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική ή στην προσωρινή τους θέση θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά. Επιπλέον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την ίδια μέρα τηλεφωνικά με τη σχολική μονάδα για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών (σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 101362/Ε2/ 19-6-2018 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ).

14-06-2018: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί συγκεντρωτικός πίνακας με εναπομείναντα οργανικά κενά(*). Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση, καθώς και οι μετατεθέντες, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον νέο πίνακα φθίνουσας σειράς μορίων ανά κλάδο, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης μέσω του σχετικού συνδέσμου.

από Τετάρτη 13/06/2018 έως και Πέμπτη 14/06/2018 Παρασκευή 15/06/2018 (*)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

1. Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.
2. Δεν υποβάλλουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί κλάδων, στους οποίους ΔΕΝ υπάρχουν εναπομείναντα οργανικά κενά.
3. Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός ΔΕΝ έχει υποβάλει αίτηση Οριστικής τοποθέτησης από 6-11-17 έως 27-11-2017, αλλά τώρα το επιθυμεί, ΜΠΟΡΕΙ να πραγματοποιήσει δήλωση προτίμησης στα εναπομείναντα οργανικά κενά.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 'Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-06-2018. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΟΝΤΟ) ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν οριστικά (ΠΡΑΞΗ 15/2018) θα αναλάβουν υπηρεσία στις 29/06/2018 στη νέα οργανική τους θέση.

---•---

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας/ένσταση, να την αποστείλουν μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από την Τρίτη 05/06/2018 έως και την Τετάρτη 06/06/2018

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ
(μετά από την εξέταση ενστάσεων, πράξη Π.Υ.Σ.Δ.Ε. 14/2018)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

25-05-2018: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)
29-05-2018: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ (**)

(**) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ 2ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ82 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ -15/1Β. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ-ΟΡ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ ΜΙΑΣ (1) ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30-5-2018.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οριστική Τοποθέτηση ή Βελτίωση

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.), έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας Οργανικών Κενών και Πλεονασμάτων καθώς και Πίνακας Φθίνουσας Σειράς Μορίων ανά Κλάδο.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ζητούν οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση, καθώς και οι μετατεθέντες, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης μέσω του σχετικού συνδέσμου.
από Παρασκευή 25/5/2018 έως και Τρίτη 29/5/2018

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 'Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(**) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι εκπαιδευτικοί που ρύθμισαν υπεραριθμία θα αναλάβουν υπηρεσία στις 29/06/2018 στη νέα οργανική τους θέση.

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας/ένσταση, να την αποστείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
από την Τρίτη 22/5/2018 έως και την Τετάρτη 23/5/2018

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

(*) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.), έχει αναρτηθεί Συγκεντρωτικός Πίνακας Οργανικών Κενών και Πλεονασμάτων, σε ώρες, ανά μεταθετική περιοχή, για τη ρύθμιση της υπεραριθμίας εκπαιδευτικών.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ο κλάδος τους παρουσιάζει υπεραριθμία και επιθυμούν τη ρύθμισή της, να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. έως και την Πέμπτη 17/5/2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

(*) ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ (ΠΡΑΞΗ 12/14-05-2018) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4521 (2/3/18) (ΝΕΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Τοποθέτηση Διευθύντριας στο  3ο ΓΕΛ Πειραιά

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών, σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Παρασκευή 02-03-2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση
για συμπλήρωση ωραρίου (όσοι τους υπολείπεται ωράριο)


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Γ΄ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ
ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κ Α Λ Ε Ι

Τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά ή έχουν διατεθεί στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Αμπελακίων Σαλαμίνας, έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα υποδιευθυντή σχολικής μονάδας, με θητεία μέχρι 30 Ιουνίου 2018, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας στον Διευθυντή της εν λόγω σχολικής μονάδας, από την 7η Φεβρουαρίου 2018 έως και την 9η Φεβρουαρίου 2018.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στη περιοχή της ΔΔΕ Πειραιά ή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν ή έχουν αποσπαστεί στη ΔΙΔΕ Πειραιά και δεν καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο μέχρι την Δευτέρα 05/02/2017 και ώρα 12.00, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαιδευτικές ανάγκες Δημόσιων Ι.Ε.Κ. της ΔΔΕ Πειραιά:

ΔΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΣΕΚ - ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
2ο ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Πέμπτη 14-12-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ καθώς και Γ΄ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περίοδος ενστάσεων επι της Πράξης 46/29-11-2017
μέχρι Κυριακή 3/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Δευτέρα 13-11-2017 στις 10:00π.μ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ καθώς και Γ΄ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενστάσεις επι των τοποθετήσεων (ΠΡΑΞΗ 39/2017)
μέχρι Δευτέρα 30/10/2017 και ώρα 14:00

18-10-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών (*),
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Πέμπτη 19-10-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση:

1. για προσωρινή τοποθέτηση (όσοι βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπαστεί εντός ΠΥΣΔΕ ή από άλλα ΠΥΣΔΕ)
2. για συμπλήρωση ωραρίου (όσοι τους υπολείπεται ωράριο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ καθώς και Γ΄ ΑΝΑΘΕΣΗΣ


Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενστάσεις επι των τοποθετήσεων (ΠΡΑΞΗ 38/2017)
μέχρι Παρασκευή 13/10/2017 και ώρα 12:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων,
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Κυριακή 08-10-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση:

1. για προσωρινή τοποθέτηση (όσοι βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπαστεί εντός ΠΥΣΔΕ ή από άλλα ΠΥΣΔΕ)
2. για συμπλήρωση ωραρίου (όσοι τους υπολείπεται ωράριο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ καθώς και Γ΄ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα εναπομείναντα κενά θα αναρτηθούν την Παρασκευή 06/10/2017 μετά από τη σχετική επικαιροποίηση από τις σχολικές μονάδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενστάσεις επί της πράξης 36/2017 μέχρι Δευτέρα 02/10/2017

Σας ενημερώνουμε ότι τα εναπομείναντα κενά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά την Τρίτη 03/10/2017,
αφού προηγηθεί η προβλεπόμενη επικαιροποίησή τους από τις σχολικές μονάδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 35/2017 ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΕ02 ΚΑΙ ΠΕ16, ΣΤΟ 1ο ΓΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΟ 3ο ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ16 ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ:

9 ΩΡΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ Jazz ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ
7 ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΑΝΟΥ

28-09-2017: ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων,
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Πέμπτη 28-09-2017 (ολη μέρα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση:

1. για προσωρινή τοποθέτηση (όσοι βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπαστεί εντός ΠΥΣΔΕ ή από άλλα ΠΥΣΔΕ)
2. για συμπλήρωση ωραρίου (όσοι τους υπολείπεται ωράριο)

(*) ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ 'Η/ΚΑΙ Β' ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ υπάρχει κενό κλάδου ΠΕ16, με ειδίκευση ΠΙΑΝΟΥ.

Για το κενό αυτό μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης ή προσωρινής τοποθέτησης, εκπαιδευτικοί που ανήκουν στην Α ή στη Β Πειραιά ή είναι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ.
Η αίτηση αποστέλλεται έως και την Πέμπτη 28-09-2017 (όλη μέρα) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναφορικά με την ειδίκευση ΠΙΑΝΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενστάσεις επί της πράξης 35/2017 μέχρι Πέμπτη 28/9/2017 και ώρα 10.00π.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι τα εναπομείναντα κενά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά στις 27/9/2017, αφού προηγηθεί η προβλεπόμενη επικαιροποίησή τους από τις σχολικές μονάδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση για Διάθεση ή συμπλήρωση ωραρίου στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στη περιοχή της ΔΔΕ Πειραιά
ή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής,
οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν ή έχουν αποσπαστεί στη ΔΙΔΕ Πειραιά
και δεν καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
μέχρι την Πέμπτη 28/09/2017 στις 10.00π.μ.,
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΣΕΚ-ΔΙΕΚ (εξάμηνο 2017Β) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΩΡΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ Ε.Κ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ επί των τοποθετήσεων (ΠΡΑΞΗ 34/2017)
μέχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 24/09/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στη διαδικασία των αιτήσεων προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
με βάση τα αναρτημένα λειτουργικά κενά,
καταθέτουν αίτηση και όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται ακόμα στη ΔΙΑΘΕΣΗ του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Καταληκτική ημερομηνία για τους εν λόγω εκπαιδευτικούς ορίζεται κατ'εξαίρεση η
Τρίτη 19/9/2017 και ώρα 10.00π.μ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μετά την ικανοποίηση ένστασης, ανακαλείται η τοποθέτηση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ09 στο 4ο ΓΕΛ Νικαίας, που έγινε με την πράξη 32 και το κενό -12 ωρών μπορούν να το διεκδικήσουν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ09, ΠΕ10 και ΠΕ13 που πλεονάζουν από 12 ώρες και πάνω (υπεράριθμοι που δεν έχουν τοποθετηθεί και εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κενό αυτό δεν υπάρχει στον πίνακα κενών για συμπλήρωση ωραρίου

16-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος (*) πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων,
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Κυριακή 17-09-2017 (ολη μέρα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να:

1. υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου στη Β/θμια
2. υποβάλουν αίτηση για διάθεση (ολική-μερική) στη Α/θμια
3. αποσπαστούν σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα της Α Πειραιά (όσοι έχουν υποβάλλει δικαιολογητικά πριν την 1/9/2017 δεν χρειάζεται να τα αποστείλουν εκ νέου)
4. τοποθετηθούν σε σχολική μονάδα της Α Πειραιά (αφορά αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από άλλο ΠΥΣΔΕ)
5. που επιθυμούν να διατεθούν σε ΣΜΕΑΕ, με βάση τα κενά ειδικής αγωγής που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η αίτηση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση γίνεται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ (ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ
ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΕΚ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΚ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα υποδιευθυντή σχολικής μονάδας, καθώς και υποδιευθυντή Ε.Κ. και υπεύθυνου τομέα Ε.Κ., με θητεία μέχρι 31 Ιουλίου 2020, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας για τη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. όπου ανήκουν οργανικά ή έχουν διατεθεί αντίστοιχα, στον Διευθυντή της εν λόγω σχολικής μονάδας ή Ε.Κ., από την 13η Σεπτεμβρίου 2017 έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2017.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενστάσεις επί των τοποθετήσεων (ΠΡΑΞΗ 32/2017)
μέχρι Παρασκευή 15/9 στις 12.00

13-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
14-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
27-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ

ΠΡΑΞΗ 29/8-9-2017 Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

10-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ (Α' ΚΑΙ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων,
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Κυριακή 10-09-2017 (ολη μέρα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί

1. που παρέμειναν λειτουργικά υπεράριθμοι (υπόλοιπο ωραρίου 12 ώρες και άνω), δηλώνοντας μόνο σχολεία με κενά 12 ωρών και άνω.
2. που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΔΕ δηλώνοντας μόνο σχολεία με κενά 12 ωρών και άνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που σε κάποια ειδικότητα δεν υπάρχουν κενά άνω των 12 ωρών, οι εκπαιδευτικοί υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου σε επόμενη φάση.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενστάσεις επί των τοποθετήσεων ηλεκτρονικά στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
από Παρασκευή 8/9/2017 μέχρι Κυριακή 10/9/2017

 

Η ανάρτηση του πίνακα κενών – πλεονασμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 8/9/2017, έπειτα από τις σχετικές επικαιροποιήσεις των σχολικών μονάδων.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για τις σχολικές μονάδες
Και να αποστείλουν σχετικό mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
την Πέμπτη 07-09-2017 (όλη μέρα)

Σχολικές μονάδες:

ΕΕΕΕΚ Γαλατά
Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Γαλατά
Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεσαγρού Αίγινας
Ημερήσιο Γυμνάσιο Σπετσών

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

06-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ

ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχουν αναρτηθεί πίνακες λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων, σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Πέμπτη 07-09-2017, ώρα 09:00π.μ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί:

1. που επιθυμούν να αποσπαστούν από την Α΄ ή τη Β΄ Πειραιά ΜΟΝΟ προς σχολικές μονάδες της Β΄ Πειραιά
2. που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι (υπόλοιπο ωραρίου 12 ώρες και άνω), δηλώνοντας μόνο σχολεία με κενά 12 ωρών και άνω.
Σε περίπτωση που σε κάποια ειδικότητα δεν υπάρχουν κενά άνω των 12 ωρών, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν συμπληρωματικά και αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου σε επόμενη φάση, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ (ΣΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας
υποψήφιων Διευθυντών κενών θέσεων σχολικών μονάδων και Ε.Κ. της Δ.Δ.Ε. Πειραιά

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η κατάθεση ενστάσεων θα γίνεται
από 04/09/2017 έως και 06/09/2017 και ώρα 14.00μ.μ.
με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.