ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
έως και την Δευτέρα 04-09-2017, ώρα 09:00π.μ.
μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί

1. που επιθυμούν να διατεθούν ΟΛΙΚΑ στη Αθμια, με την προϋπόθεση να ανήκουν στις κοινές ειδικότητες Αθμιας/Βθμιας και ταυτόχρονα να είναι λειτουργικά υπεράριθμοι ή αποσπασμένοι στη ΔΔΕ Πειραιά ή να βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά.

2. που επιθυμούν να διατεθούν σε ΣΜΕΑΕ, με βάση τα κενά ειδικής αγωγής. Η αίτηση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση γίνεται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (αλφαβητικά),
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΕΝΕΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται έως και την Πέμπτη 31-08-2017
να αποστείλουν αίτηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν αποσπαση εντός ΠΥΣΔΕ είτε σε σχολικές μονάδες της Α΄ ή της Β΄ Πειραιά. Οι εκπαιδευτικοί υποχρεωτικά επισυνάπτουν στο mail μαζί με την αίτησή τους τα δικαιολογητικά εκείνα που επιβεβαιώνουν τους λόγους που επικαλούνται. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο έλεγχος των ανωτέρω δικαιολογητικών από την υπηρεσία μας. Η δήλωση σχολικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη χρονική στιγμή, και αφού θα αναρτηθούν τα λειτουργικά κενά των σχολείων.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ 
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Νέα δήλωση σχολικών μονάδων από τους μη τοποθετημένους υποψήφιους Δ/ντές

Καλούνται οι υποψήφιοι Διευθυντές σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν, να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, νέα δήλωση προτίμησης για το ΕΕΕΕΚ Γαλατά, το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Γαλατά, το Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεσαγρού Αίγινας, και το Ημερήσιο Γυμνάσιο Σπετσών.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν το επισυναπτόμενο έντυπο αίτησης-δήλωσης και το αποστέλλουν αποκλειστικά με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 01-08-2017 στις 12:00 το μεσημέρι.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΕΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ.
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση επί του αξιολογικού πίνακα εκπαιδευτικών που επιθυμούν απόσπαση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, καλούνται να την αποστείλουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο e-mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

από την Τετάρτη 26/7/2017 έως και την Παρασκευή 28/7/2017 στις 12:00 το μεσημέρι
Η κατάθεση ένστασης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Δήλωση σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τους υποψήφιους Διευθυντές

Καλούνται οι υποψήφιοι Διευθυντές σχολικών μονάδων και Ε.Κ. της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά να δηλώσουν τις σχολικές μονάδες και τα εργαστηριακά κέντρα, όπου επιθυμούν να τοποθετηθούν. Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν το επισυναπτόμενο έντυπο αίτησης-δήλωσης και το αποστέλλουν αποκλειστικά με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την Τρίτη 25-7-2017. Η αίτηση μέσω e-mail θεωρείται ότι έχει υπογραφεί από τον αιτούντα. Αιτήσεις που θα κατατεθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δε θα γίνονται δεκτές.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Ε.Κ. ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ.
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. θα γίνεται
από 19/7/2017 έως και 21/7/2017
εγγράφως με mail στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Έπειτα από πλήθος ερωτημάτων, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Φ.361.22/27/96038/Ε3/8-6-2017 διευκρινιστική εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουν είναι οι εξής:

24/7/2017: εκδίκαση των ενστάσεων - κατάρτιση του αναμορφωμένου τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα, ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή του προς κύρωση στον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης,
25/7/2017: υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ. (θα γίνει ηλεκτρονικά, σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στις 24/7/2017 στο site της Διεύθυνσης),
27/7/2017: πρόταση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τα συμβούλια επιλογής στον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης,
28/7/2017: απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης,
1/8/2017: ανάληψη υπηρεσίας των διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 30/6/2017
ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

• Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν στη ΔΔΕ Πειραιά και είχαν αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ/ ΠΥΣΠΕ (εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής), είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική ή στην προσωρινή τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-2017 θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά στο σχολείο οργανικής ή προσωρινής τοποθέτησης.

• Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν στη Β΄ Πειραιά η ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-2017 θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας στη σχολική μονάδα προσωρινής τους τοποθέτησης, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.

• Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν στην Α΄ Πειραιά και όσοι εκπαιδευτικοί ήρθαν με μετάθεση στην Α΄ Πειραιά και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, θα παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας στις 30/06/2017 στη σχολική μονάδα προσωρινής τους τοποθέτησης.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση της θερινής υπηρεσίας, η οποία θα γίνει στη σχολική μονάδα που είναι τοποθετημένοι είτε οργανικά είτε προσωρινά. Όσοι εκπαιδευτικοί αναλάβουν υπηρεσία μέσω τηλεομοιοτυπίας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την ίδια μέρα τηλεφωνικά με τη σχολική μονάδα για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ
Ή ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

1. Όσοι εκπ/κοί της Α΄ και Β΄ Πειραιά έχουν οργανική θέση σε σχολείο της Δ.Δ.Ε. Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 30/6/2017 στο σχολείο της οργανικής τους θέσης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.
2. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 30/6/2017 στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.
3. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 30/6/2017 στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35 – 3ος όροφος). Η θερινή εφημερία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.
4. Όσοι εκπ/κοί από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 30/6/2017 στο ΠΥΣΔΕ που ανήκουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Kαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση σε εναπομείναντα οργανικά κενά, να αποστείλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από τη Δευτέρα 19/6/2017 έως και την Τετάρτη 21/6/2017 (όλη μέρα).

Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Δεν υποβάλλουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί κλάδων, στους οποίους δεν υπάρχουν εναπομείναντα οργανικά κενά.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ (ΠΡΑΞΗ 21) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ
ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:

• Kαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας/ένσταση, να την αποστείλουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

από την Τετάρτη 14/6/2017 έως και την Παρασκευή 16/6/2017.
Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν οριστικά/βελτίωσαν οργανική θέση θα αναλάβουν υπηρεσία την 30η/6/2017 στη νέα τους σχολική μονάδα, όπου και θα πραγματοποιήσουν τη θερινή τους υπηρεσία.

Οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολείο της προτίμησής τους, μπορούν, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση σε εναπομείναντα οργανικά κενά (Π.Δ. 50/1996, άρθρο 15, παρ. 11).

Η σχετική ανακοίνωση με τις οδηγίες, τον πίνακα με τα εναπομείναντα οργανικά κενά και τους εκπαιδευτικούς που παραμένουν στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 19-6-2017, μετά την εξέταση των ενστάσεων επί των οριστικών τοποθετήσεων/βελτιώσεων.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καλούνται όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να υποβάλουν εγγράφως ένσταση για λόγους που αφορούν τόσο στην ένταξη όσο και στη μοριοδότηση, να αποστείλουν σχετικό mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

έως και την Πέμπτη 15-6-2017 (όλη μέρα)

06-06-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ή ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 1/6/2017 ΕΩΣ & ΠΕΜΠΤΗ 8/6/2017
στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.pysdepeiraia.gr

Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και μόνο οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί, θα αποστείλουν την αίτησή τους με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ 2017 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) (ΠΡΑΞΗ 15) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ04 ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΛΛΕΙΟΥ, ΓΕΛ ΡΑΛΛΕΙΟΥ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, 2ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, 2ο ΓΕΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΓΕΛ ΠΟΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ανάρτηση των τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας/ ένσταση, να την αποστείλουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από την Παρασκευή 26/5/2017 έως και την Τρίτη 30/5/2017.

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Οι εκπαιδευτικοί που ρύθμισαν υπεραριθμία θα αναλάβουν υπηρεσία την 30η/6/2017 στη νέα οργανική τους θέση.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων οριστικής τοποθέτησης/ βελτίωσης, τις σχετικές οδηγίες και τον πίνακα οργανικών κενών μετά τις υπεραριθμίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ρύθμιση υπεραριθμίας εκπαιδευτικών – Ημερομηνίες αιτήσεων

(ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.)

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.), έχουν αναρτηθεί πίνακες οργανικών κενών και πλεονασμάτων, σε ώρες, ανά μεταθετική περιοχή, για τη ρύθμιση της υπεραριθμίας εκπαιδευτικών.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ο κλάδος τους παρουσιάζει υπεραριθμία να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας εάν επιθυμούν να κάνουν ρύθμιση υπεραριθμίας. Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνεται δεκτή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Α΄ ή Β΄ μεταθετική περιοχή) και ενδιαφέρονται για αμοιβαία μετάθεση, εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης, να υποβάλουν αίτηση (έχοντας επισυνάψει το αντίγραφο της αίτησης του 2ου εκπαιδευτικού) στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς, 3ος όροφος, Πρωτόκολλο), έως την Πέμπτη 25-05-2017 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπαιδευτικοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1) Να ανήκουν στον ίδιο κλάδο, να έχουν την ίδια ειδικότητα και να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία κατά την έννοια του άρθρου 16 του Π.Δ. 50/96, μέχρι 31-8-2017,
2) Η διαφορά της συνολικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας τους να μην υπερβαίνει τα 10 έτη,
3) Να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31-8-2017 από την ημερομηνία δημοσίευσης του διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση (Π.Δ. 50/96).

Οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης (Π.Δ. 100/97).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση για τα 
εναπομείναντα κενά προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και την Τρίτη 04-04-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση για τα εναπομείναντα κενά προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και τη Δευτέρα 27-03-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση για τα εναπομείναντα κενά  προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και τη  Δευτέρα 13-03-2017 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση για τα εναπομείναντα κενά προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και την Τρίτη 28-02-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση για τα εναπομείναντα κενά προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και τη Δευτέρα 13-02-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στη περιοχή της ΔΔΕ Πειραιά ή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν ή έχουν αποσπαστεί στη ΔΙΔΕ Πειραιά και δεν καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο μέχρι την Τετάρτη 08/02/2017, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ. ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΔΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΣΕΚ - ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο να υποβάλουν αίτηση για τα εναπομείναντα κενά προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Παρασκευή 27-01-2017 έως και την Τρίτη 31-01-2017 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί
που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Πέμπτη 19-01-2017 έως και τη Δευτέρα 23-01-2017 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί
που δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο
να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Πέμπτη 12-01-2017 έως και τη Δευτέρα 16-01-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κοινών ειδικοτήτων
(ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ19-20)
που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο και επιθυμούν να διατεθούν για συμπλήρωση ωραρίου στην Πρωτοβάθμια,
να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Πέμπτη 12-01-2017 έως και τη Δευτέρα 16-01-2017
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υποβολή ενστάσεων επί της Πράξης 35/15-12-16
και αιτήσεων για συμπλήρωση ωραρίου σε εναπομείναντα κενά
από Πέμπτη 15-12-2016 έως και Δευτέρα 19-12-2016
στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ 4ο ΕΚ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υποβολή ενστάσεων επί της Πράξης 33/9-12-16
και αιτήσεων για συμπλήρωση ωραρίου σε εναπομείναντα κενά
από Παρασκευή 9-12-2016 έως και Τρίτη 13-12-2016
στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υποβολή ενστάσεων επί της Πράξης 32/2-12-16
και αιτήσεων για συμπλήρωση ωραρίου σε εναπομείναντα κενά
από Δευτέρα 5-12-2016 έως και Τετάρτη 7-12-2016
στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν ωράριο να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
έως και την Παρασκευή 18-11-2016 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ Α' ΚΑΙ Β' ΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από το Σάββατο 22-10-2016 έως και την Τρίτη 25-10-2016
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1. για ενστάσεις επί των τοποθετήσεων της Πράξης 29/19-10-2016,
2. για συμπλήρωση ωραρίου
3. για προσωρινή τοποθέτηση

ΠΡΟΣΟΧΗ:
• Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν κενά μαθημάτων στα οποία έχουν Α’, Β’, Γ’ ανάθεση και Α’, Β’ ειδικότητας.
• Εκπρόθεσμες αιτήσεις - ενστάσεις δεν θα εξεταστούν.
• Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

15-10-2016: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Παρασκευή 14-10-2016
έως και τη Δευτέρα 17-10-2016 στις 12:00 το μεσημέρι
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1. για ενστάσεις επί των τοποθετήσεων της Πράξης 28/11-10-2016,
2. για συμπλήρωση ωραρίου
3. για προσωρινή τοποθέτηση

ΠΡΟΣΟΧΗ:
• Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν κενά μαθημάτων στα οποία έχουν Α’, Β’, Γ’ ανάθεση και Α’, Β’ ειδικότητας.
• Η συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19-10-2016.
• Εκπρόθεσμες αιτήσεις - ενστάσεις δεν θα εξεταστούν.
• Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ (15-10-2016) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ02

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Παρασκευή 07-10-2016
έως και την Κυριακή 09-10-2016 (όλη μέρα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1. για ενστάσεις επί των τοποθετήσεων της Πράξης 27/05-10-2016
2. για συμπλήρωση ωραρίου
3. για προσωρινή τοποθέτηση

ΠΡΟΣΟΧΗ:
• Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν κενά μαθημάτων στα οποία έχουν Α’, Β’, Γ’ ανάθεση και Α’, Β’ ειδικότητα.
• Η συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11-10-2016.
• Εκπρόθεσμες αιτήσεις- ενστάσεις δεν θα εξεταστούν.
• Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση για ολική ή μερική διάθεση στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στη περιοχή της ΔΔΕ Πειραιά ή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν ή έχουν αποσπαστεί στη ΔΙΔΕ Πειραιά και δεν καλύπτουν το υποχρεωτικό τους μέχρι την Τρίτη 04/10/2016 και ώρα 12:00,

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαιδευτικές ανάγκες Δημόσιων Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στην περιοχή της ΔΔΕ Πειραιά:

• ΔΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
• ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
• ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ
• ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
• ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
• 2o ΔΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΦΥΛΑΚΩΝ)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, από την Δευτέρα 26-09-2016
έως και την Τρίτη 27-09-2016 (μέχρι τις 10:30)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

οι εκπαιδευτικοί μόνο κλάδου ΠΕ19-20,

οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν ή να τροποποιήσουν αίτηση συμπλήρωσης ωραρίου
λόγω του υπ΄αριθμ.152929/Δ2 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ με θέμα: «Διευκρίνιση για τη διδασκαλία της Ερευνητικής Εργασίας»

Προσοχή: αιτήσεις συμπλήρωσης ωραρίου που έχουν ήδη υποβληθεί ισχύουν κανονικά αν δεν υπάρξει τροποποιητική αίτηση

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ19-20 (Α' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ19-20 (Β' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ/ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡ24/21-9-16
ΣΗΜΕΡΑ 26-9-16 ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά
από την Παρασκευή 16-09-2016
έως και τη Δευτέρα 19-09-2016 (μέχρι τις 14:00)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

οι εκπαιδευτικοί

1. για ενστάσεις επί των τοποθετήσεων της Πράξης 23/14-09-2016,

2. για συμπλήρωση ωραρίου

3. που είναι αποσπασμένοι εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά με την Πράξη 23 και δεν έχουν τοποθετηθεί

4. που είναι αποσπασμένοι από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

• Οι εκπαιδευτικοί που τους υπολείπονται ώρες ή πλεονάζουν πλήρως καλούνται να δηλώσουν κενά μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.

• Οι τοποθετήσεις θα γίνουν σύμφωνα με τα μόριά τους και με την παρακάτω σειρά:
Α. οργανικά ανήκοντες στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (μόρια μετάθεσης)
Β. αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε και αποσπασμένοι από Β΄ Πειραιά προς Α΄ Πειραιά (μόρια απόσπασης)
Επομένως, οι τοποθετήσεις της περίπτωσης Β θα γίνουν σε κενά που θα απομείνουν μετά την εξέταση των αιτήσεων της περίπτωσης Α, χωρίς να μεσολαβήσει νέα ανακοίνωση κενών.

• Σύμφωνα με το υπ' αριθ. 140783/Δ2/02-09-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προηγείται η συμπλήρωση ωραρίου σε συστεγαζόμενα σχολεία.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ  ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ (ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

30-08-2016: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενων θέσεων
Διευθυντών Σχολικών Μονάδων
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

την πλήρωση των κενούμενων θέσεων Διευθυντών των παρακάτω σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά:

14ο Γυμνάσιο Πειραιά

2ο ΓΕΛ Περάματος

και καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις του αρ.17 του Ν.4327/2015 να υποβάλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από 29-8-2016 μέχρι και 2-9-2016.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Ν.1599/86 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντή
στο ΕΠΑΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Δευτέρα 29/9/2016 έως και Παρασκευή 2/9/2016 στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

07-09-2016: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντή
στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Δραπετσώνας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Δευτέρα 29/9/2016 έως και Παρασκευή 2/9/2016 στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντή
στο ΕΕΕΕΚ Γαλατά.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Δευτέρα 29/9/2016 έως και Παρασκευή 2/9/2016 στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων στα εναπομείναντα κενά:

Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-7- 2016 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 25-7- 2016 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι

ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους υπάρχουν εναπομείναντα οργανικά κενά, να υποβάλουν - εφόσον το επιθυμούν - συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση σε αυτά.

Η υποβολή αιτήσεων δήλωσης τοποθέτησης γίνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-7-2016 και την ΠΕΜΠΤΗ 21-7-2016 (όλη μέρα).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων:

από ΔΕΥΤΕΡΑ 18-7-2016 έως και ΤΡΙΤΗ 19-7-2016

ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερώνουμε ότι:

- ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ, Η ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (http://dide-peiraia.att.sch.gr) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20-7-2016.

- Οι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ στα εναπομείναντα οργανικά κενά, θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20-7-2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-7-2016 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

13-07-2016: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ή ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7/2016 ΕΩΣ & ΠΕΜΠΤΗ 14/7/2016

ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.pysdepeiraia.gr 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ:

1α) ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΩΣ ΕΞΗΣ (ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Δ. 50/96 & 100/97 ΑΡΘ.16, §12):

1) ΣΤΗ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
2) ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
3) ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
4) ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
5) ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
6) ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ)

1β) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ Η' (ΚΑΙ) ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ.

2) Οι τοποθετήσεις θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://dide-peiraia.att.sch.gr

2α) ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/9/2016. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ή ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16.

2β) ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/9/2016 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16 ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ) ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

2γ) ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

3) Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ/ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΜΟΝΟ οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί, θα αποστείλουν την αίτησή τους με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕ04.01 ΣΤΟ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ/ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ