ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:

• Μετά την ανάρτηση των τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας, να την αποστείλουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Παρασκευή 8/7/2016 έως Δευτέρα 11/7/2016 και αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί.

Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

• Οι εκπαιδευτικοί που ρύθμισαν υπεραριθμία θα αναλάβουν υπηρεσία την 1/9/2016 στη νέα οργανική τους θέση.

• Για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων οριστικής τοποθέτησης/ βελτίωσης και τα εναπομείναντα οργανικά κενά, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στον ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ

α) του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ εκ παραδρομής δεν αφαιρέθηκε καθηγητής Πληροφορικής ο οποίος μετατέθηκε από τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται υπεραριθμία στον κλάδο ΠΕ19-20.

β) του 1ου ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ εκ παραδρομής εμφανίζεται πλεόνασμα 4 ωρών στον κλάδο ΠΕ04, από το οποίο δεν προκύπτει υπεραριθμία. Ως εκ τούτου δεν αναφέρονται πλέον οι ώρες στον κλάδο ΠΕ04.


 Πειραιάς, 04 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ρύθμιση υπεραριθμίας εκπαιδευτικών – Ημερομηνίες αιτήσεων

(ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ)

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ο κλάδος τους παρουσιάζει υπεραριθμία να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. έως και την ΤΡΙΤΗ 5 Ιουλίου 2016 και ώρα 13:00 μ.μ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας εάν επιθυμούν να κάνουν ρύθμιση υπεραριθμίας. Η κατάθεση αίτησης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δε θα γίνεται δεκτή.

Η ρύθμιση θα γίνει σύμφωνα με το Άρθρο 14 του Π.Δ. 50/1996 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 12 του Π.Δ. 100/1997.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ, σε ώρες, ανά μεταθετική περιοχή, για τη ρύθμιση της υπεραριθμίας εκπαιδευτικών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
(Τα σκιαγραφημένα κελιά δηλώνουν την υπεραριθμία στον κλάδο).

ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ / ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Α΄ ή Β’ μεταθετική περιοχή) και ενδιαφέρονται για αμοιβαία μετάθεση, εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης, να υποβάλουν αίτηση (έχοντας επισυνάψει το αντίγραφο της αίτησης του 2ου εκπαιδευτικού) στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς, 3ος όροφος, Πρωτόκολλο), έως τη Δευτέρα 11-07-2016 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπαιδευτικοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1) Να ανήκουν στον ίδιο κλάδο, να έχουν την ίδια ειδικότητα και να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία κατά την έννοια του άρθρου 16 του Π.Δ. 50/96, μέχρι 31-8-2015,
2) Η διαφορά της συνολικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας τους να μην υπερβαίνει τα 10 έτη,
3) Να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31-8-2015 από την ημερομηνία δημοσίευσης του διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση (Π.Δ. 50/96).

Οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης (Π.Δ. 100/97).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

1.  Όσοι εκπ/κοί της Α΄ και Β΄ Πειραιά έχουν οργανική θέση σε σχολείο της Δ.Δ.Ε. Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο σχολείο της οργανικής τους θέσης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.

2. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.

3. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35 – 3ος όροφος). Η θερινή εφημερία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.

4. Όσοι εκπ/κοί από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο ΠΥΣΔΕ που ανήκουν.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ανάληψη υπηρεσίας και τη θερινή εφημερία των εκπ/κών που ανήκουν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά και για το διδακτικό έτος 2015-16 αποσπάστηκαν σε άλλο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και για όσους είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντή
στο ΕΕΕΕΚ Γαλατά

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

Την πλήρωση θέσης για την κάλυψη προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντή στο ΕΕΕΕΚ Γαλατά από εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τροιζηνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Τετάρτη 27/1/2016 έως και Παρασκευή 29/1/2016 στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές και μέσω fax.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ανακοίνωση ως προς την Πράξη 32/22-12-2015 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε Πειραιά

Η πρόταση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε Πειραιά δε γίνεται δεκτή επί του παρόντος για εξαιρετικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος. Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται ΕΔΩ παραμένουν στις θέσεις που κατείχαν πριν την Πράξη 32/22-12-2-15, μέχρι νεωτέρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πίνακας των κενών θα παραμένει αναρτημένος στη σελίδα της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά και θα επικαιροποιείται κάθε Πέμπτη όταν υπάρχουν αλλαγές.

Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να παρακολουθούν τον πίνακα και εφόσον δε συμπληρώνουν το ωράριό τους θα δηλώνουν ηλεκτρονικά την προτίμησή τους για συμπλήρωση ωραρίου με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης η διάθεσή τους για συμπλήρωση ωραρίου θα γίνεται από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
για την κάλυψη των κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Πειραιά

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ: ΑΠΟ 16-10-2015 ΜΕΧΡΙ 20-10-2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Περίοδος ενστάσεων επί των τοποθετήσεων/ διαθέσεων της Πράξης 24/08-10-15: από Δευτέρα 12-10-2015 μέχρι και Τετάρτη 14-10-2015 και ώρα 12:00 είτε με fax στο 210 4124149 (και απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4123671) είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καλούνται από Δευτέρα 12-10-2015 μέχρι και Τρίτη 13-10-2015 και ώρα 11:00 να υποβάλουν αίτηση είτε με fax στο 210 4124149 (και απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4123671) είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οι εκπαιδευτικοί που έχουν αποσπαστεί από άλλα ΠΥΣΔΕ.

Καλούνται από Δευτέρα 12-10-2015 μέχρι και Τετάρτη 14-10-2015 και ώρα 10:00 να υποβάλουν αίτηση είτε με fax στο 210 4124149 (και απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4123671) είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οι εκπαιδευτικοί που τους υπολείπεται ακόμη ωράριο.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν πρόσβαση σε mail ή fax, μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση από το mail/fax του σχολείου τους.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Εκπαιδευτικοί που δε θα υποβάλουν αίτηση συμπλήρωσης ωραρίου, ενώ τους υπολείπονται ώρες διδασκαλίας, θα διατεθούν σε τυχόν εναπομείναντα λειτουργικά κενά από την υπηρεσία, ανάλογα με τις ανάγκες των σχολικών μονάδων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

12-10-2015: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
13-10-2015: ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
για κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ
5/10/2015

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση για τροποποίηση της συμπλήρωσης ωραρίου ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2015 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ως προς τις ώρες των κενών σε σχέση με τον επικαιροποιημένο πίνακα λειτουργικών κενών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περιόδος ενστάσεων επί των τοποθετήσεων:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-10-15 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6-10-15 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ MAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5-10-15 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ MAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ").

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ

Από ΠΕΜΠΤΗ 24-9-15 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 28-09-2015 και ΩΡΑ 10:00 π.μ.,

με fax στο 210 4124149 (και απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στα 210 4123671 / 210 4115725)
είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ανακοίνωση
Προθεσμία για αποσπάσεις εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και σε ΕΕΕΕΚ/ΣΜΕΑΕ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν:

1. Απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
2. Απόσπαση στα ΕΕΕΕΚ του Πειραιά
3. Αμοιβαία απόσπαση

να καταθέσουν αίτηση από ΔΕΥΤΕΡΑ 7-9-2015 έως και ΠΕΜΠΤΗ 10-9-2015 στη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35 στον 7ο οροφο). Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και καμία παράταση δεν θα δοθεί.

Προσοχή

Τα κριτήρια μοριοδότησης, καθώς και οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα καθορίζονται από την εγκύκλιο αποσπάσεων με Αρ. Πρωτ.: 102024/Ε2/26-06-2015/ΥΠΟΠΑΙΘ.

Όσοι εκπαιδευτικοί καταθέσουν αίτηση οφείλουν να την ανακαλέσουν μέχρι την ανακοίνωση των αποσπάσεων από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, εφόσον ικανοποιηθεί τυχόν αίτησή τους για άλλου είδους απόσπαση μέσω του ΥΠΟΠΑΙΘ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΤΑ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων στα εναπομείναντα κενά

Από ΠΕΜΠΤΗ 16-7-2015 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-7-2015 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι

• ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4115725.
• ή στο fax: 210 4124149 (και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4115725).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1-9-2015.

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1-9-2015 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30-6-2015.

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ) ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1-9-2015.

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


 

Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων:

Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 13-7-2015 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι

• ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4115725)

ή στο fax: 210 4124149 (και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4115725).

Ενημερώνουμε ότι οι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ στα εναπομείναντα οργανικά κενά, θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13-7-2015 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-7-2015 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι χωρίς καμία χρονική παράταση, στην ηλ. διεύθυνση www.pysdepeiraia.gr.

ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (http://dide-peiraia.att.sch.grΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13-7-2015.

06-07-2015: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ
06-07-2015 (Β): ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ή ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΕΣ
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7/2015 ΕΩΣ & ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2015
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ στην ηλ.διεύθυνση www.pysdepeiraia.gr

1

Α) ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.

ΕΚΠ/ΚΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΡΙΑ (Συνολική Υπηρεσία – Οικογενειακά – Δυσμενείς Συνθήκες) ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ με τα επόμενα κριτήρια, (ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Δ. 50/96 & 100/97 ΑΡΘ.16§12):
1) ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΟΡΙΑ
2) ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
3) ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
4) ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Β) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ Η' (ΚΑΙ) ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ.

2

• ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1/9/2015. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ή ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15.

• ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ) ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

• ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

3

Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και έχουν κάνει αίτηση για οριστική τοποθέτηση, καλούνται να επιλέξουν σχολεία στα οποία λειτουργούν τομείς της ειδικότητάς τους, όπως αυτοί συστάθηκαν με την Πρ.13/25-06-15 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.
Ειδικά και ΜΟΝΟ οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί, θα αποστείλουν την αίτησή τους είτε με fax (210 4124149), είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση (210 4123671 και 210 4115725).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.(**)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών,

στο 2ο ΓΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν υφίσταται οργανικό κενό στον κλάδο ΠΕ19-20,
στο ΓΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ υφίσταται οργανικό κενό (-33Δ/12 ώρες) στον κλάδο ΠΕ02,
στο 2ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ υφίσταται οργανικό κενό (-15 ώρες) στον κλάδο ΠΕ10,
στο 6ο ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ δεν υφίσταται οργανικό κενό στον κλάδο ΠΕ03,
στο ΕΣΠ ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ δεν υφίσταται οργανικό κενό στον κλάδο ΠΕ04.01,
στο 1ο ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν υφίσταται οργανικό κενό στην ομαδοποιημένη ειδικότητα των μηχανολόγων.

Εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να αλλάξουν τις επιλογές τους και εφόσον εμπλέκονται με τις παραπάνω αλλαγές και έχουν οριστικοποιήσει τη δήλωσή τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στα τηλ. 2104115725 και 2104123671.

 (**) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ-ΒΕΛΛΗΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι εκπαιδευτικοί που ρύθμισαν υπεραριθμία θα αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2015 στη νέα οργανική θέση.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν ρύθμισαν υπεραριθμία θα αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2015 στην οργανική θέση που ήδη κατέχουν.

Μετά την ανάρτηση των τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας, να την αποστείλουν:

• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση (τηλ. 210-4115725/ 210-4123671).
• Με fax στο 210-4124149 και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση (τηλ. 210-4115725/ 210-4123671).

από Δευτέρα 29/6/2014 έως Παρασκευή 3/7/2014 και αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΕΣ

Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2015. Η ανάληψη της υπηρεσίας τους γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ: 2104179780, 2104133054, επισυνάπτεται υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης), η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά ( ΔΔΕ Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 18532 Πειραιάς). Η πράξη ανάληψης μπορεί επίσης να γίνει και στη Διεύθυνση, στον 3ο όροφο.

Τα κενά των σχολείων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης: http://dide-peiraia.att.sch.gr. Από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πειραιά θα ενημερώνεστε καθημερινά για το χρονοδιάγραμμα του ΠΥΣΔΕ, για τα κενά, τις προθεσμίες για τη δήλωση σχολείων προς τοποθέτηση και τις τοποθετήσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ

Α. Οι εκπαιδευτικοί που είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και υπηρετούν σε σχολείο τη σχολική χρονιά 2014-2015, θα αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2015 και θα κάνουν θερινή εφημερία στο σχολείο που έχουν τις περισσότερες ώρες. Σε περίπτωση που έχουν ίσες ώρες διδασκαλίας σε δύο ή περισσότερα σχολεία, θα αναλάβουν υπηρεσία και θα κάνουν θερινή εφημερία στο σχολείο στο οποίο έχουν προσωρινή τοποθέτηση.

Β. Οι εκπαιδευτικοί που είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν υπηρετούν τη σχολική χρονιά 2014-2015 σε σχολείο (αποσπασμένοι, σε άδεια, κτλ) θα αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2015 και θα κάνουν θερινή εφημερία στο σχολείο της μισθολογικής τους τοποθέτησης.

Γ. Για όσους είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν Β' Πειραιά, η ανάληψη υπηρεσίας τους με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015 θα γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας στη ΔΔΕ Πειραιά (φαξ: 2104179780, 2104133054 - επισυνάπτεται υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης), η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά ( ΔΔΕ Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 18532 Πειραιάς). Θα πρέπει, όμως, να επικοινωνήσουν με τα σχολεία μισθολογικής τους τοποθέτησης προκειμένου να συνεννοηθούν για τη θερινή εφημερία.

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά, να κάνουν ανάληψη 30-6-2015 στο σχολείο της μισθολογικής τους τοποθέτησης.

2. Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Η ανάληψη της υπηρεσίας τους γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά. (φαξ: 2104179780, 2104133054), η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά ( ΔΔΕ Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς) (Για να δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου κάντε κλικ εδώ-το επισυναπτομενο)

3. Για όσους είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν Β' Πειραιά, η ανάληψη υπηρεσίας τους με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015 θα γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεμοιοτυπίας στη ΔΔΕ Πειραιά (φαξ: 2104179780, 2104133054), η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά ( ΔΔΕ Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς). Θα πρέπει, όμως, να επικοινωνήσουν με τα σχολεία μισθολογικής τους τοποθέτησης προκειμένου να συνεννοηθούν για τη θερινή εφημερία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

25-06-2015: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, να υποβάλλουν αίτηση ΜΟΝΟ αν επιθυμούν να ρυθμίσουν την υπεραριθμία τους και αφού ενημερωθούν από τα επισυναπτόμενα έγγραφα που ακολουθούν, συμπληρώνοντας το έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ».

• Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

• Για το έντυπο δήλωσης ρύθμισης υπεραριθμίας κάντε κλικ ΕΔΩ.

• Για διευκρινίσεις για τους πίνακες υπεράριθμων κάντε κλικ ΕΔΩ.

• Για τον πίνακα με τα κενά και τα πλεονάσματα κάντε κλικ ΕΔΩ. (ΝΕΟ - 25/06/2015)

• Για τις ομάδες σχολικών μονάδων κάντε κλικ ΕΔΩ.

• Για τους πίνακες με υπεράριθμους κλάδους ανά σχολείο κάντε κλικ στην αντίστοιχη ομάδα σχολείων.
ΟΜΑΔΑ Α1, ΟΜΑΔΑ Α2, ΟΜΑΔΑ Α3, ΟΜΑΔΑ Α4, ΟΜΑΔΑ Β1, ΟΜΑΔΑ Β2, ΟΜΑΔΑ Β3, ΟΜΑΔΑ Β4, ΟΜΑΔΑ Β5

ΝΕΟ - 25/06/2015:

AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 1ο ΓΕΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ εκ παραδρομής δεν δηλώθηκαν οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν επί θητεία. Ως εκ τούτου στους κλάδους ΠΕ01, ΠΕ03 και ΠΕ04 δεν υφίσταται οργανικό κενό και στον κλάδο ΠΕ02 υφίσταται ένα (διευθυντικό) οργανικό κενό αντί για δύο.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 8ο ΓΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώθηκε οργανικό κενό για τεχνολογία, ενώ το σχολείο καλύπτεται από οργανικά ανήκοντα εκπαιδευτικό. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται οργανικό κενό για το μάθημα της τεχνολογίας.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, στο ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΑ εκ παραδρομής δηλώθηκε κενό στον κλάδο ΠΕ04 το οποίο δεν υφίσταται.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ εκ παραδρομής δηλώθηκαν λανθασμένα οι προβλεπόμενες ώρες διδασκαλίας για το μάθημα της Πληροφορικής. Ως εκ τούτου στον κλάδο ΠΕ19-20 δεν υφίσταται οργανικό κενό.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 7ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθη καθηγητής Αγγλικών ο οποίος ανήκει οργανικά στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Ως εκ τούτου υφίσταται υπεραριθμία στον κλάδο ΠΕ06.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 1ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθη εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, ο οποίος ανήκει οργανικά. Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο κλάδο υφίσταται υπεραριθμία.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Πίνακα οργανικών κενών πλεονασμάτων, από το 1ο ΓΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθη εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19-20, ο οποίος ανήκει οργανικά. Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο κλάδο είναι υπεράριθμοι δύο εκπαιδευτικοί.

Σας ενημερώνουμε ότι στο 3ο ΓΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ δεν υφίσταται οργανικό κενό κλάδου ΠΕ07.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Η κρίση και άρση της υπεραριθμίας των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04 θα γίνει σύμφωνα με Ν.4186/2013, άρθρο 36, παρ.18. Συγκεκριμένα:

Στο άρθρο 14 του π.δ. 50/1996 (Α΄ 45), όπως τροποποιήθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 12 του π.δ. 100/1997 (Α΄ 94), προστίθεται παράγραφος 13 ως εξής: «13. Για τη διαπίστωση υπεραριθμίας εκπαιδευτικών και τη ρύθμισή της σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις των προηγούμενων παραγράφων του παρόντος οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ4 (Φυσικών, Χημικών, Φυσιογνωστών, Βιολόγων, Γεωλόγων) αντιμετωπίζονται ενιαία, ανεξαρτήτως της ειδικότητας στην οποία ανήκουν.»

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Α΄ ή Β' μεταθετική περιοχή) οι οποίοι ενδιαφέρονται για αμοιβαία μετάθεση, εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης, να υποβάλουν σχετική αίτηση (έχοντας επισυνάψει το αντίγραφο της αίτησης του 2ου εκπαιδευτικού) στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς), έως την Τετάρτη 1-07-2015 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπαιδευτικοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1) Να ανήκουν στον ίδιο κλάδο, να έχουν την ίδια ειδικότητα και να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία κατά την έννοια του άρθρου 16 του Π.Δ. 50/96, μέχρι 31-8-2015,

2) Η διαφορά της συνολικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας τους να μην υπερβαίνει τα 10 έτη,

3) Να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31-8-2015 από την ημερομηνία δημοσίευσης του διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση (Π.Δ. 50/96).

Οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης (Π.Δ. 100/97).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Κ  Α  Λ  Ο  Υ  Μ  Ε

Τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που κατέχουν τουλάχιστον το βαθμό Γ΄ και υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, διαθέτουν τα προβλεπόμενα σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν. 4283/2014 (ΦΕΚ 189/τ.Α΄/10-9-2014) προσόντα και επιθυμούν να ορισθούν μέλη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Πειραιά, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, μέχρι 19-12-2014.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται από δήλωση των υποψηφίων εκπαιδευτικών, στην οποία θα υπολογίζεται αναλυτικά η πραγματική διοικητική τους υπηρεσία. Πραγματική διοικητική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν. 4283/2014 (ΦΕΚ 189/τ.Α΄/10-9-2014), είναι η υπηρεσία σε θέσεις διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϊσταμένου γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή διευθυντή σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ως καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του χρόνου πραγματικής διοικητικής υπηρεσίας ορίζεται η 19η Δεκεμβρίου 2014.

Η Διευθύντρια της Δ/νσης Δ.Ε. Πειραιά
Δρ. Ευδοξία Χ. Μανδαλή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

28-09-2014: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί με οργανική θέση ή με προσωρινή τοποθέτηση (Διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, αφού λάβουν υπ'όψη την ΠΡΑΞΗ 28 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, να κάνουν αίτηση τοποθέτησης σε εναπομείναντα λειτουργικά κενά. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 με e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής αίτησης με e-mail, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο).

Επισημαίνουμε ότι:

Οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ11 οι οποίοι δε συμπληρώνουν ωράριο στη σχολική τους μονάδα με πρώτη ανάθεση, μπορούν να δηλώσουν και κενά κλάδου ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας (δεύτερη ανάθεση) έως 10 ώρες στην ίδια ή σε άλλη σχολική μονάδα.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ10 και ΠΕ13 μπορούν να δηλώσουν κενά και των δύο κλάδων.

Αιτήσεις θεραπείας για τις τοποθετήσεις και συμπληρώσεις ωραρίου (ΠΡΑΞΗ 28) θα γίνονται δεκτές ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΜΕ e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με e-mail, ενστάσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο).

Τέλος, καλούνται οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, 7ος όροφος, Γραμματεία Π.Υ.Σ.Δ.Ε., την ΤΕΤΑΡΤΗ 1/10/2014 και ώρα 12:00, προκειμένου να συμπληρώσουν δήλωση προτίμησης σε εναπομείναντα κενά.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ:

α) ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-2015 και

β) ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΜΕ e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής αίτησης με e-mail, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο)

(ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

(2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


23-09-2014

1) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ: Από το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού, εκ παραδρομής, τα κενά είχαν δηλωθεί χωρίς το πρόσημο πλην (-).

2) 2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ: Λόγω επικείμενης ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακού Προπονητή σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11), καθώς και ανακοινοποιήσεων λειτουργικών κενών από τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς μας, αναρτάται εκ νέου ο πίνακας λειτουργικών κενών – πλεονασμάτων.

3) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αιτήσεις θεραπείας που αφορούν στη ρύθμιση λειτουργικής υπεραριθμίας μπορούν να υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, (3ος όροφος – πρωτόκολλο) και στο e-mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Πέμπτη 18-9-2014 έως και Παρασκευή 19-9-2014.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ (ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΩΡΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟ 6ο ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ (ΦΕΚ 2385/8-9-14:Τροποποίηση της αρ. 117393/Δ4/24−07−2014 κοινής υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 2099/τ.Β΄/31−07−2014) με θέμα: «Ιδρύσεις, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκειακών Τάξεων και Ορισμός και Συγχωνεύσεις Εργαστηριακών Κέντρων») ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 16/9/2014 (12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ)

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ή ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, 7ος ΟΡΟΦΟΣ


 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ19/20 ΚΑΙ ΠΕ32, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 16/9/2014. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ή ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, 7ος ΟΡΟΦΟΣ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2014-15 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 12/09. Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 1ο ΓΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝ ΕΠΑ.Λ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κ α λ ο ύ ν τ α ι

Οι υποψήφιοι Διευθυντές εγγεγραμμένοι στον αξιολογικό πίνακα επιλογής Διευθυντών ΕΠΑ.Λ. Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά του έτους 2011, όπως αυτός κυρώθηκε από τον Περιφερειακό Δ/ντή Αττικής, οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποια σχολική μονάδα, να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση τοποθέτησης σε κενή θέση Διευθυντή του νεοϊδρυθέντος ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας.

Παρακαλούμε η δήλωση προτίμησης να υποβληθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35), από την Παρασκευή 12-09-2014 και μέχρι την Τρίτη 16-09-2014 και ώρα 14:00.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΥΔΟΞΙΑ Χ. ΜΑΝΔΑΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ01 ΘΕΟΛΟΓΩΝ που είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά και ενδιαφέρονται να διατεθούν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής, να καταθέσουν αίτηση τοποθέτησης στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελευθερίου Βενιζέλου 35, 7ος όροφος), μέχρι την Παρασκευή 12-9-2014.

Τα λειτουργικά κενά που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, είναι τα παρακάτω:

Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Β' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

 •  ΓΕΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (20 ΩΡΕΣ)
 • 1ο ΓΕΛ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (18 ΩΡΕΣ)
 • ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (18 ΩΡΕΣ)

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕΕΕΚ/ΣΜΕΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν απόσπαση:

1. Εντός ΠΥΣΔΕ

2. Στα ΕΕΕΕΚ του Πειραιά

 

Να καταθέσουν αίτηση από ΔΕΥΤΕΡΑ 1-9-13 έως & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-9-13 στη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά (στον 7ο οροφο - στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά - Ελ. Βενιζέλου 35)

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και καμία παράταση δεν θα δοθεί.

Προσοχή

Τα κριτήρια μοριοδότησης, καθώς και οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα καθορίζονται από την εγκύκλιο αποσπάσεων με Αρ. Πρωτ.: 95304/Δ1/19-06-2014 του ΥΠΑΙΘ.
Όσοι εκπαιδευτικοί καταθέσουν αίτηση οφείλουν να την ανακαλέσουν μέχρι την ανακοίνωση των αποσπάσεων από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, εφόσον ικανοποιηθεί τυχόν αίτησή τους για άλλου είδους απόσπαση μέσω ΥΠΑΙΘ.


 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ/ ΣΕ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΕΕΕΕΚ/ΣΜΕΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ŒΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.

 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ:

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ: ΠΕ02, ΠΕ04, ΠΕ07, ΠΕ09, ΠΕ13 & ΠΕ19-20.

Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ: ΠΕ04 & ΠΕ19-20.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:

Από ΤΕΤΑΡΤΗ 27/8/2014 ΕΩΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/8/2014 έως τις 12.00 μ.μ. χωρίς καμία χρονική παράταση.

1. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pysdepeiraia.gr.

2. Στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά – Ελ.Βενιζέλου 35 - 7ος όροφος (μόνο σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής καταχώρησης).


Διευκρινίζεται ότι στα εναπομείναντα κενά του κλάδου ΠΕ04, μπορούν να υποβάλουν αίτηση ΟΛΕΣ οι ειδικότητες του κλάδου.

Ανακοινοποιούνται οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στα οργανικά κενά (Πρ. 20/20-8-2014), ως προς την τοποθέτηση του κ. Ίτσκου κλ. ΠΕ11- Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο ΓΕΛ Σπετσών, καθώς το ορθό είναι στο ΓΣ Σπετσών.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ (28-08-2014) ότι, στη δήλωση προτιμήσεων μπορείτε να δηλώνετε και σχολεία στα οποία έχουν οργανική θέση εκπαιδευτικοί που αιτούνται βελτίωση (όπως αναγράφεται στη ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ), διότι σε περίπτωση που αυτή ικανοποιηθεί ενδέχεται να προκύψει κενό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, οι οποίες συγχωνεύονται από το σχολικό έτος 2014-2015 με την αρ. πρωτ.: 117393/Δ4/31-07-2014 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2099/τ.Β'/31-07-2014), να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, δήλωση προτίμησης στις νεοϊδρυθείσες και κενωθείσες θέσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Δ/ΝΤΗ ΣΤΟ Τ.Ε.Ε. ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α' ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 2ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΝΟΙΞΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ

Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στα οργανικά κενά
(Πράξη 20/20-8-2014)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων:

Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-8-2014 έως και ΤΡΙΤΗ 26/8/2014 μέχρι τις 14.00

• στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά - Ελευθερίου Βενιζέλου 35, 7ος όροφος,
• ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. : «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».
• ή στο fax: 210 4133054 (και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 4115725).


Ενημερώνουμε ότι οι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ στα εναπομείναντα οργανικά κενά, θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/8/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/8/2014 ΣΤΙΣ 13.00 μ.μ. χωρίς καμία χρονική παράταση, στην ηλ.διεύθυνση www.pysdepeiraia.gr.


Διευκρινίζεται ότι στα εναπομείναντα κενά του κλάδου ΠΕ04, που θα ανακοινωθούν, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ΟΛΕΣ οι ειδικότητες του κλάδου.


ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (http://dide-peiraia.att.sch.gr) την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/8/2014 το απόγευμα.

AΝΑΚΟΙΝOΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στον ανακοινοποιημένο πίνακα φθίνουσας σειράς μορίων οι αλλαγές έγιναν:

1) Στον κλάδο ΠΕ16 ΜΟΥΣΙΚΩΝ για την Α΄ Πειραιά. Συγκεκριμένα προστέθηκε η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση σε εκπαιδευτικό από μετάθεση και άλλαξε η σειρά κατάταξης σε έναν εκπαιδευτικό.
2) Στον κλάδο ΠΕ11 για την Β΄ Πειραιά. Άλλαξε η σειρά κατάταξης σε έναν εκπαιδευτικό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της ανακοίνωσης των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων και της ενδεχόμενης τροποποίησής της, το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά θα δώσει νεότερες οδηγίες στους εκπαιδευτικούς μετά τις 18 Αυγούστου, μέσω της ιστοσελίδας της Δ.Δ.Ε. Πειραιά. Η διαδικασία των αιτήσεων Οριστικής Τοποθέτησης - Βελτίωσης θα συνεχίσει όπως έχει οριστεί.
Οι εκπαιδευτικοί που παίρνουν νέα οργανική θέση είτε μέσω της διαδικασίας της ρύθμισης υπεραριθμίας, είτε μέσω της διαδικασίας των Οριστικών τοποθετήσεων - Βελτιώσεων, θα αναλάβουν υπηρεσία την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ 2014

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ζητούν οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση, καθώς και οι μετατιθέμενοι ή μεταταγμένοι, να υποβάλουν ηλεκτρονικά και μόνο δήλωση προτίμησης στα οργανικά κενά των σχολείων αρμοδιότητας του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: «www.pysdepeiraia.gr» .

Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα είναι δυνατή από ΤΕΤΑΡΤΗ 6/8/2014 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 18/8/2014.

Διευκρινίζουμε ότι προκειμένου να υποβληθεί η αίτηση, θα πρέπει ο/η ενδιαφερόμενος/η να κάνει τις παρακάτω ενέργειες:

1. να γράψει στο πλαίσιο που ανοίγει το επίθετο και τον αριθμό Μητρώου του Υ.ΠΑΙ.Θ. (αριθμός μητρώου εκπ/κού),

2. να εισάγει έναν προσωπικό τετραψήφιο κωδικό επιλογής του/της, τον οποίο θα χρησιμοποιεί κάθε φορά που επιθυμεί να συνδεθεί με την ιστοσελίδα, για τη φετινή δήλωση προτίμησης. Επισημαίνουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό με πέρυσι σε περίπτωση που δεν τον θυμάται, αλλά είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιεί τον ίδιο κωδικό κάθε φορά που επιθυμεί να συνδεθεί με την ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, να συμπληρώσει όσα από τα προσωπικά του/της στοιχεία δεν είναι συμπληρωμένα και

3. να επιλέξει (εφόσον το επιθυμεί) μέχρι είκοσι (20) σχολεία τοποθέτησης.

4. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: Σε ότι αφορά τις ειδικότητες στις οποίες δεν υπάρχει οργανικό κενό, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ΜΗΝ επιλέξουν σχολεία και να υποβάλουν τη Δήλωσή τους με συμπληρωμένα τα στοιχεία τους μόνο. Το ίδιο ισχύει και για όσους εκπαιδευτικούς έχουν υποβάλει αίτηση Βελτίωσης τον Μάιο, αλλά τώρα δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κανένα από τα υπάρχοντα οργανικά κενά. Οι εκπαιδευτικοί των οποίων τα στοιχεία υπάρχουν στην φθίνουσα σειρά μορίων, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία τουλάχιστον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ενημέρωση των αρχείων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

5. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά τις επιλογές σας με το πλήκτρο 'Αποθήκευση' που βρίσκεται στο κάτω μέρος της φόρμας και να επανέλθετε για επεξεργασία των επιλογών σας όσες φορές θέλετε!

6. Όταν καταλήξετε στις επιλογές σας, θα πρέπει να υποβάλετε τη Δήλωσή σας οριστικά με το πλήκτρο «Οριστική Υποβολή», οπότε λαμβάνετε αριθμό Πρωτοκόλλου και αυτομάτως ενημερωτικό mail με την αίτησή σας και τις προτιμήσεις σας, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Απλή αποθήκευση της Δήλωσής σας δεν σημαίνει υποβολή προς το ΠΥΣΔΕ!
Το ΠΥΣΔΕ θα παραλάβει ηλεκτρονικά ΜΟΝΟ τις Δηλώσεις οι οποίες έχουν
υποβληθεί οριστικά και έχουν αριθμό Πρωτοκόλλου

7. Για ενδεχόμενα ερωτήματα σχετικά με την υποβολή της αίτησης, παρακαλούμε να απευθύνετε γραπτό μήνυμα στο «Βιβλίο Επισκεπτών», το οποίο βρίσκεται στην αριστερή στήλη «ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ», ως τελευταία επιλογή.

8. Μετά την Οριστική Υποβολή της αίτησης, για οποιαδήποτε αλλαγή, θα απευθύνεστε μέσω του Βιβλίου Επισκεπτών, προς τη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. η οποία θα επεξεργαστεί όλα τα αιτήματα, την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, δηλαδή στις 18/8/14.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
Δρ. ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΑΝΔΑΛΗ


 

 • ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 • ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ Α ΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 • ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ Β ΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 • ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 • ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ/ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θεραπείας, να την αποστείλουν:

• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση (τηλ. 210-4115725/ 210-4123671).

• Με fax στο 210-4133054 και με απαραίτητη τηλεφωνική επιβεβαίωση (τηλ. 210-4115725/ 210-4123671).

από Τετάρτη 30/7/2014 έως Παρασκευή 1/8/2014 και αυστηρά μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Χρονοδιάγραμμα για τις αιτήσεις οριστικών τοποθετήσεων – βελτιώσεων, καθώς και τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις υπεραριθμίες, θα ανακοινωθούν στο site της Δ.Δ.Ε. Πειραιά, την Παρασκευή 1/8/2014 μετά τις 19:00μ.μ.

Πειραιάς, 28-07-2014

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ: AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 6ο ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ δεν υφίσταται ούτε υπεραριθμία στους κλάδους ΠΕ14.04, 05 ούτε οργανικό κενό στους κλάδους ΠΕ17.02, 06, 10, 12 καθώς οι ώρες τις τεχνολογίας καλύπτονται από εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ14.04, που έχει οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ – ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αλλαγές, στον ανακοινοποιημένο πίνακα οργανικών κενών – υπεραριθμιών, είναι οι παρακάτω:

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΚΛΑΔΟΣ

ΚΕΝΟ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

 3ο ΓΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕ02    7Δ/-11
 5ο ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ   ΠΕ04.01 ΦΥΣΙΚΟΙ  26
 ΠΕ04.02 ΧΗΜΙΚΟΙ -6
ΠΕ04.03 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ  
ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ -13Δ/4
ΠΕ04.05 ΓΕΩΛΟΓΟΙ -14
ΠΕ04 ΣΥΝΟΛΟ -13Δ/10
2ο ΓΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕ15 -20
ΓΣ ΠΟΡΟΥ ΠΕ02 -11Δ/14
4ο ΓΕΛ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕ19-20 ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, να υποβάλλουν αίτηση ΜΟΝΟ αν επιθυμούν να ρυθμίσουν την υπεραριθμία τους και αφού ενημερωθούν από τα επισυναπτόμενα έγγραφα που ακολουθούν, συμπληρώνοντας το έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ».

 • Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.
 • Για το έντυπο δήλωσης ρύθμισης υπεραριθμίας κάντε κλικ ΕΔΩ.
 • Για διευκρινίσεις για τους πίνακες υπεράριθμων κάντε κλικ ΕΔΩ.
 • Για τον πίνακα με τα κενά και τα πλεονάσματα κάντε κλικ ΕΔΩ.
 • Για τις ομάδες σχολικών μονάδων κάντε κλικ ΕΔΩ.
 • Για τους πίνακες με υπεράριθμους κλάδους ανά σχολείο κάντε κλικ στην αντίστοιχη ομάδα σχολείων.

ΟΜΑΔΑ Α1, ΟΜΑΔΑ A2ΟΜΑΔΑ Α3, ΟΜΑΔΑ Α4,  ΟΜΑΔΑ B1, ΟΜΑΔΑ B2,  ΟΜΑΔΑ B3, ΟΜΑΔΑ B4ΟΜΑΔΑ B5

 

Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων από το ΥΠΑΙΘ, ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς του ΠΥΣΔΕ Πειραιά ότι:
Από αύριο 24-7-2014 θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση υπεραριθμίας.
Ο τρόπος και οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν αύριο, μαζί με τα κενά-πλεονάσματα και τους κλάδους που υπεραριθμούν ανά σχολική μονάδα, στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Προγραμματισμός εργασιών Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά

Λόγω της καθυστέρησης της ανακοίνωσης των μεταθέσεων από το Υ.ΠΑΙ.Θ., όλες οι διαδικασίες τοποθέτησης εκπαιδευτικών που προβλέπονται από το Π.Δ. 50/96 (άρθρα 14,15,16) όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ.100/97 (ρύθμιση υπεραριθμιών- οριστικές τοποθετήσεις- βελτιώσεις) θα ξεκινήσουν από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά μετά τις 15 Ιουλίου.

Εφιστούμε την προσοχή των εκπαιδευτικών καθώς και των Διευθυντών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας, όπως ενημερώνονται από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα dide- peiraia.att.sch.gr προκειμένου να μη χάσουν τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.