ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ - ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

1. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ (2012 - 2013) χορηγείται από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μόνο σε μέλη οικονομικά τακτοποιημένα για το 2012-2013 και ισχύει μέχρι 31/12/2013.

2. Στην Κάρτα, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, πρέπει απαραιτήτως να επικολληθεί φωτογραφία του δικαιούχου, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή από τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.

3. Στα Θέατρα και τους Κινηματογράφους η Κάρτα ισχύει για 2 άτομα.

4. Η έκπτωση στα βιβλία ισχύει μόνον για τον / την κάτοχο της Κάρτας Μέλους και μόνον στα καταστήματα των Εκδόσεων ή τα Βιβλιοπωλεία τους.

5. Η Κάρτα Μέλους 2011 – 2012 ισχύει μέχρι 31/12/2012.

6. Για τη χρησιμοποίηση της Κάρτας οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς της στήλης των «Παρατηρήσεων».

7. Παρακαλούνται τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να κοινοποιήσουν στα Σχολεία τον Πρώτο Κατάλογο με τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Στο Γυμνάσιο Αμπελακίων Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Κατασκευής Ψηφιδωτού στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της ΔΙΔΕ Πειραιά.

Η επιμορφώτρια εικαστικός κ Κάλλια Παπαθεοδώρου μαζί με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της ΔΙΔΕ Πειραιά κ.Ανθή Γουρουντή βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του εικαστικού εργαστηρίου του σχολείου για τρείς ημέρες - 31 Ιανουαρίου, 1 και 2 Φεβρουαρίου 2013 - όπου εκπαιδευτικοί μυήθηκαν στην τέχνη του ψηφιδωτού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

Διοργάνωση  Επιμορφωτικού Σεμιναρίου και Εργαστηρίων με θέμα «Υγεία και Τέχνη»

Σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου και εργαστηρίων με τη συνεργασία των τομέων Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών της ΔΙΔΕ Πειραιά και των Σχολικών Συμβούλων Φιλολόγων κ. Αικ. Μπρεντάνου, Μουσικής κ. Αικ. Πολυμενοπούλου και Γερμανικών κ. Μ. Χατζηιωάννου, με θέμα «Υγεία και Τέχνη» που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για το πρόγραμμα και τις οδηγίες συμμετοχής.

Βραβεία κινηματογράφου/Ενημερωτική συνάντηση

 

Σας προσκαλούμε  την Τρίτη 29/1/2013 στο Δημοτικό Θέατρο «Δημ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας –Καμίνια)και ώρα 12.00 π.μ. στην εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών μας που συμμετείχαν στην 12η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Οπτιοακουστικής Δημιουργίας- Camera Zizanio /15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

Τα σχολεία στα οποία εκπονείται πρόγραμμα κινηματογράφου  θα ήταν καλό  να παρευρεθούν στην εκδήλωση με τις αντίστοιχες παιδαγωγικές τους ομάδες.