periv seminario KPE Drapets img

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ/ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας, το 6ο ΠΕΚΕΣ Αττικής δια του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία, τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΕργΠΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, και τις Διευθύνσεις ΠΕ Πειραιά, Β’ Αθήνας και ΔΕ Β΄Αθήνας, δια των υπευθύνων ΠΕ, προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, στις 20 και 21 Μαΐου 2022 συνολικής διάρκειας 8 διδακτικών ωρών με θέμα:

«Οι μνήμες της βιομηχανικής κληρονομιάς συναντούν την Επιστήμη των Πολιτών στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας»

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/N2aBcvQWbP2dSBd1A (σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλείσθε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε σε νέο φυλλομετρητή) έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο (διαδικτυακά και δια ζώσης) και τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, τους στόχους του σεμιναρίου και το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.

Επιμορφωτική εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα:
«Πλαστικά απορρίμματα στη θάλασσα, αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού:
Ακαδημία Θαλάσσιου Πλαστικού (Ocean’s Plastic Academy)»

common seas

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά και την ΜΚΟ Common Seas διοργανώνουν επιμορφωτική εξ αποστάσεως ημερίδα τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 17.30 – 19.00 με θέμα:«Πλαστικά απορρίμματα στη θάλασσα, αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού: Ακαδημία Θαλάσσιου Πλαστικού (Ocean’s Plastic Academy)».

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο (σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλείσθε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε σε νέο φυλλομετρητή): https://forms.gle/Fw1nD3FptY5iYvV7A έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 15:00.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό εξ’ αποστάσεως σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας και του Κ.Π.Ε. Λαυρίου
στις 22 Νοεμβρίου 2021 με τίτλο:
«Δασικές πυρκαγιές, η επόμενη μέρα»

dasikes pyrkagies

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και Λαυρίου, τους υπευθύνους ΠΕ των διευθύνσεων Α/βάθμιας Αν. Αττικής, Α/βάθμιας Δυτ. Αττικής, Α/βάθμιας Γ’ Αθήνας, Β/βάθμιας Γ’ Αθήνας, Α/βάθμιας Πειραιά, Α/βάθμιας Α’ Αθήνας καθώς και με τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/βάθμιας Εύβοιας προτίθενται να οργανώσουν επιμορφωτικό εξ’ αποστάσεως σεμινάριο στις 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 17.30 – 20.40 με θέμα: «Δασικές πυρκαγιές, η επόμενη μέρα».
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στις 22:00 στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduAFkbLnDsngZnd_b9TDCHRIUxS0INfuEfEFtfGDB8kmADWg/viewform?usp=sf_link

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιμορφωτική εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα
«Διαχείριση απορριμμάτων στο σχολείο, στο σπίτι και στο Δήμο μας»

workshop diaxeirish aporrimatwn apr21 img

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν με τη χρήση της πλατφόρμας zoom:
• Την Τρίτη, 20 Απριλίου και ώρες 18:00-20:30 για εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των
   Δήμων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Νίκαιας - Α.Ι. Ρέντη,
   Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου
• Την Πέμπτη, 22 Απριλίου και ώρες 18:00-20:30 για εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των
   Δήμων Πειραιά, Κορυδαλλού, Περάματος, Υδρας, Σπετσών και Κυθήρων-Αντικυθήρων

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 20ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 22ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

alfavitari-actionaid-seminar-th

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ActionAid Hellas

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με την ActionAid Hellas διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού της ActionAid Hellas «Το αλφαβητάρι των οικονομικών», με έμφαση στους άξονες Αποταμίευση & Κατανάλωση και Κοινωνική & Οικονομική Επιχειρηματικότητα ως πυλώνες της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία και σύμφωνα με τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 18:30 - 20:30.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αιτήσεων : https://forms.gle/4CaZATRvXRGXf7fA7

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
«ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

Το Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ) συντονίζει το Εθνικό θεματικό Δίκτυο «Τα Βότανα στη ζωή μας» το οποίο ιδρύθηκε στις 25/01/2016 με αρ. πρωτ. 11487/Δ2. Οι σκοποί και στόχοι του, προτεινόμενες θεματικές και όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο σύνδεσμο του Ε.Θ.Δ. http://mvotana.weebly.com/. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε. για το τρέχον σχολικό έτος, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε:
 
α) Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να παραμείνει στο δίκτυο (για τα ήδη μέλη του δικτύου).

β) Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να ενταχθεί στο δίκτυο (για τα νέα μέλη του δικτύου).

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να παραμείνουν ή να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
2018-2019

Η εκδήλωση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρες 09:00-14:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραλλείου Γυμνασίου Πειραιά.

ΑΦΙΣΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
2018 – 2019

Η Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Πειραιά, δια των υπευθύνων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων ΑΥ και ΠΕ που υλοποιούνται στα σχολεία της Δ/νσης μας τη σχολική χρονιά 2018 - 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, από 9.00 έως 14.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραλλείου Γυμνασίου Πειραιά (ΕΠΟΝΙΤΩΝ 21 - 18547).

Το κάθε σχολείο έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάρτηση αφίσας ή 5λεπτη παρουσίαση της εργασίας του με τη μορφή ηλεκτρονικής παρουσίασης ή video. Επίσης το σχολείο μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο, έκθεση κατασκευών/προϊόντων που έχει δημιουργήσει ή ό,τι άλλο έχει την πρόθεση να υλοποιήσει.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες ΑΥ και ΠΕ καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/tqEFoDPmfvsz9is76

μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Συνάντηση για την υποστήριξη σχεδιασμού και υλοποίησης
Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

synanthsh-progs-1118-img

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα από 08:00 έως 16:00
3ο Γυμνάσιο Νίκαιας (ΜΥΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ - 18450)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

periv-tritsis-11-2018-img

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά (δια της Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά (δια του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) και τον Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:

«Εκπαίδευση για την αειφορία στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

για 20 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης μας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πάρκου, (Σπύρου Μουστακλή 23, 131 21, Ίλιον – Αθήνα) το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 09:30 έως και 14:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/boxufopRd5kNrFjH2, μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ώρα 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ekdhlwsh-parousiashs-programmatwn-ay-periv-2018-img

Η εκδήλωση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρες 09:00-14:30
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραλλείου Γυμνασίου Πειραιά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ • ΑΦΙΣΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
2017 - 2018

Η Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Πειραιά, δια των υπευθύνων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων ΑΥ και ΠΕ που υλοποιούνται στα σχολεία της Δ/νσης μας τη σχολική χρονιά 2017-2018. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018από 9.00 έως 14.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραλλείου Γυμνασίου Πειραιά (Επονιτών 21 - 18547).

ekdhlwsh-programmatwn-AY-PE-2018-img

Το κάθε σχολείο έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάρτηση αφίσας ή 5λεπτη παρουσίαση της εργασίας του με τη μορφή ηλεκτρονικής παρουσίασης ή video. Επίσης το σχολείο μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο, έκθεση κατασκευών/προϊόντων που έχει δημιουργήσει ή ό,τι άλλο έχει την πρόθεση να υλοποιήσει. 
Οι ενδιαφερόμενες ομάδες ΑΥ και ΠΕ καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/ZkOivJ3GIGRP7uP02 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018. Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί στο email που θα δηλώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

periv-anakyklwnw-paizontas

Διεξαγωγή βιωματικού επιμορφωτικού σεμιναρίου με τίτλο:

«Ανακύκλωση και Νέες Τεχνολογίες: σύμμαχοι στην προστασία του περιβάλλοντος»

στα πλαίσια του τοπικού Δικτύου Π.Ε. “Ανακυκλώνω παίζοντας”
το οποίο οργανώνεται από τη ΔΔΕ Πειραιά, δια της Υπευθύνου Π.Ε., σε συνεργασία με το Δίκτυο
“Μεσόγειος SOS” και το Περιοδικό Δρόμου “σχεδία”

Χώρος Διεξαγωγής: Ράλλειο Γυμνάσιο Πειραιά (Πειραιώς και Επονιτών 21, Πειραιάς)
Ημερομηνία: Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 και ώρες από 09:00 έως 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Έγκριση Λειτουργίας Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
«Ανακυκλώνω παίζοντας»
για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019

EarthRecycle

Εγκρίνεται η συνέχιση της λειτουργίας του Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΤΔΠΕ) με θέμα: «Ανακυκλώνω παίζοντας», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 με τροποποιήσεις.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διεξαγωγή βιωματικού επιμορφωτικού σεμιναρίου με τίτλο:

«Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη»

το οποίο οργανώνεται από τη ΔΔΕ Πειραιά, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκτυο για την ΠΕ/ ΕΑΑ «MEdIES» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Πειραιά του Δήμου Σαλαμίνας.

health-rain-seminar-03-18

Χώρος Διεξαγωγής: 1ο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας (Ζωοδόχου Πηγής 21, Σαλαμίνα)
Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2018 και ώρες από 16:00 έως 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ακράτας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου ΠΕ) σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Κλειτορίας-Ακράτας και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (δια του Υπευθύνου ΠΕ), διοργανώνει μονοήμερο βιωματικό θεματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στην Ακράτα και στα πεδία της περιοχής με τίτλο:

«Βιωματική Προσέγγιση σε Προγράμματα Π.Ε. σε Υγροτόπους: Το Παράδειγμα του Υγροτόπου της Λίμνης Τσιβλού»

tsivlou

Προϋπόθεση για τη παρακολούθηση του σεμιναρίου, είναι η δυνατότητα των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στην πεζοπορία διάρκειας δυόμισι (2,5) ωρών στα μονοπάτια της λίμνης Τσιβλού. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια καθώς, επίσης, και με σακίδιο.

Από τη ΔΔΕ Πειραιά συμμετέχουν 25 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί, οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/4aCCWiRyL9boaHaE2.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου επιλέχθηκε ως καταλληλότερος τρόπος μετάβασης μας στο ΚΠΕ Ακράτας και τους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου η χρήση μισθωμένου πούλμαν, το κόστος του οποίου δεν θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Η αναχώρηση θα γίνει από κεντρικό σημείο του Πειραιά. Αν κάποιοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να μετακινηθούν με δικό τους όχημα, θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε ΕΔΩ