Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

episkepsi pde 09022024

Την Παρασκευή 9/2/2024 ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, κ. Ιωάννης Ψαχούλας, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Τον Περιφερειακό Διευθυντή υποδέχθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος και οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής ξεναγήθηκε στους χώρους της Διεύθυνσης, ενημερώθηκε για τα ζητήματα της ΔΔΕ Πειραιά, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΔΕ με ένα ζεστό λόγο αποκαλώντας τους : "συναδέλφους" και αποχώρησε αποκομίζοντας τα εύσημα όλου του προσωπικού της ΔΔΕ Πειραιά.
Τέλος, ο κ. Ψαχούλας ευχαρίστησε τον Διευθυντή της ΔΔΕ Πειραιά για το έργο του και δήλωσε την έμπρακτη και συνεχή στήριξή του.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.