ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ-ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ/ΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ

Ανακοινώνεται ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής του Ν. 4823/2021, των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών για το ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΕΤΣΩΝ της Δ.Δ.Ε. Πειραιά, καθώς και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων/εξέτασης ξένης γλώσσας. 

Ενημερώνουμε ότι, οι υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του προσωρινού αξιολογικού πίνακα, ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.00.

Σημειώνεται ότι οι συνεντεύξεις θα λάβουν χώρα στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελευθερίου Βενιζέλου 35 - 18532 Πειραιάς, στον 7ο όροφο, και οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να προσέρχονται 15’ πριν την προγραμματισμένη ώρα της συνέντευξης.

ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.