Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε, το Μαζί για το Παιδί, την Περιφέρεια και τους Δήμους της Αττικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συγκέντρωση καινούργιων σχολικών ειδών όπως, τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό για τους μαθητές της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται.

Μαζί με τους πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις καλούμε και όσους μαθητές, μαθήτριες, γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή. Προκειμένου οι ενέργειες να γίνουν συντονισμένα και αποτελεσματικά, παρακαλούνται να συγκεντρώσουν τα καινούρια σχολικά είδη στην σχολική τους μονάδα από την Δευτέρα 11/9 έως και την Παρασκευή 15/9, ώστε το Σάββατο 16/9 να τα παραδώσουν στον Δήμο τους.

Στο oloimazimporoume.gr μπορείτε να δείτε το σημείο συγκέντρωσης κάθε Δήμου. Παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως σχετικώς τις σχολικές κοινότητες. Με τις συντονισμένες προσπάθειες όλων μας, μπορούμε να ενισχύσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τους μαθητές της Θεσσαλίας στη νέα σχολική χρονιά.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.