ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚEΣ ΔΕΚΤΩΝ - ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ Ε.Κ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Aναρτώνται οι Αναπροσαρμοσμένοι Πίνακες Δεκτών - μη Δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. και Υπευθύνων Τομέων Ε.Κ. μετά την εξέταση των ενστάσεων.

Οι δεκτοί υποψήφιοι εντός δύο (02) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των αναπροσαρμοσμένων πινάκων (έως και την Πέμπτη 26-10-2023) υποβάλλουν στον Διευθυντή της Σχολικής μονάδας ή του Ε.Κ. αντίγραφο του βιογραφικού τους σημειώματος, που έχουν υποβάλει με την υποψηφιότητά τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής της Σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. , σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρου 3 της Υ.Α. Φ.361.22/68/100287/Ε3/12-09-2023, θα πρέπει να διαβιβάσει ο ίδιος στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής την απόλυτα τεκμηριωμένη γνώμη του, που θα περιλαμβάνει την άποψή του για τον υποψήφιο που προκρίνει για τη θέση του Υποδιευθυντή ή των Υπευθύνων Τομέων Ε.Κ. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που στη σχολική μονάδα υφίσταται δεύτερος υποδιευθυντής, η γνώμη του διευθυντή της σχολικής μονάδας περιλαμβάνει την άποψή του για δύο (02) υποψηφίους με τη σειρά τοποθέτησής τους (Υ.Α. Φ.361.22/ 68/100287/Ε3/12-09-2023, άρθρο 3 παρ. 7).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής στο Πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35), ορίζεται η Τρίτη 31 -10-2023 και ώρα 15.00.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ Ε.Κ. ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.