Πρόσκληση Δήλωσης Συμμετοχής σε ενημερωτικές Ημερίδες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)
  

Κοινοποιείται η από 08-12-2023 Πρόσκληση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για υποβολή δήλωσης συμμετοχής σε ενημερωτικές Ημερίδες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material - Augmented Assessment», μαζί με το συνοδευτικό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14-12-2023 στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Αν. Τσόχα 36, Αμπελόκηποι, 4ος όροφος).
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της Πρόσκλησης από 10:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική Ημερίδα για Συμβούλους Εκπαίδευσης Δασκάλων, Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών και Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης Αττικής, ενώ από 16:00 έως 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική Ημερίδα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50 και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαθηματικών ΠΕ03 και Φυσικών Επιστημών ΠΕ04 καθώς και εκπαιδευτικούς των ως άνω ειδικοτήτων που εργάζονται σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.
Σκοπός του έργου είναι η συμβολή στην αντιμετώπιση του κενού που υπάρχει στην αξιολόγηση των προηγούμενων γνώσεων των νεοαφιχθέντων/νεοαφιχθεισών μεταναστών/μεταναστριών μαθητών/μαθητριών στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών, χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα για την αξιολόγηση. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής
από Παρασκευή 08-12-2023 και ώρα 17.00 έως Τρίτη 12-12-2023 και ώρα 17.00.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.