ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Ενισχυτική Διδασκαλία για παροχή υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας σε ομάδες μαθητών που έχουν κενά ή προβλήματα μάθησης (σχολικά έτη 2023-2026)», με κωδικό ΟΠΣ 6001775

Ανακοινώνονται τα ονόματα των Επιλεγέντων/εισών και Επιλαχόντων/ουσών Εκπαιδευτικών στην Ενισχυτική Διδασκαλία με κωδικό ΟΠΣ 6001775 για τα Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά.


ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ/ΕΙΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ/ΟΥΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:

ΚΛΑΔΟΣ 02: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΛΑΔΟΣ 03: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΛΑΔΟΣ 04.01: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Οι Επιλεγέντες/είσες, αφού ενημερωθούν για την σειρά κατάταξής τους από τους παραπάνω πίνακες ΟΦΕΙΛΟΥΝ μέχρι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 12.00 το μεσημέρι να απαντήσουν αν αποδέχονται ή όχι την πρόσληψή τους στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως εξής:

Α) Στην περίπτωση αποδοχής πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε..


ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ & ΩΡΩΝ ΑΝΑ Σ.Κ.Α.Ε. ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ή


Β) Σε περίπτωση μη αποδοχής πρέπει να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr που να αναφέρουν ότι ΔΕΝ αποδέχονται την πρόσληψη.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 θα αναρτηθούν οι τοποθετήσεις των επιλεγέντων/εισών εκπαιδευτικών που έχουν αποδεχθεί την πρόσληψή τους, με βάση την σειρά κατάταξης αυτών στον οικείο αξιολογικό πίνακα και τις δηλώσεις προτίμησης Σ.Κ.Α.Ε. και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία πρόσληψης και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2023-24 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Παρακαλούνται οι επιλεγέντες/είσες εκπαιδευτικοί να ελέγχουν τόσο τα εισερχόμενα όσο και ανεπιθύμητα, spam / junk μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προσωπικό τους email (όπως αυτό είχε δηλωθεί στον ΟΠΣΥΔ).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που επιλεγεί ο/η υποψήφιος/α σε μια Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης και δεν παρουσιαστεί ή παραιτηθεί, μετακινείται στο τέλος του πίνακα που έχει καταρτίσει η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2023-2024.

Σε περίπτωση που επιλεγεί ο/η υποψήφιος/α σε μια Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης, ανεξάρτητα αν αναλάβει υπηρεσία ή όχι ή παραιτηθεί, παραμένει υποψήφιος/α για πρόσληψη στην Γενική Εκπαίδευση ή στις Δομές της Ειδικής Αγωγής, εφόσον έχει υποβάλει σχετική αίτηση και αυτή παραμένει ενεργή.

Η σειρά πρόσληψης των υποψήφιων διδασκόντων/ουσών για την Ενισχυτική Διδασκαλία ανά κλάδο και η τοποθέτηση τους καθορίζεται βάσει της σειράς κατάταξης τους στους οικείους πίνακες και σύμφωνα με τους όρους της με αρ. πρωτ. 114342/Δ2/12-10-2023 Υ.Α. (Β΄ 5999 – ΔΙΟΡΘ. ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΦΕΚ Β’ 6056/19-10-2023).

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.