Ανακοίνωση-Πρόσκληση Εγγραφής στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Ομάδες Εργασίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής 


Προσκαλούνται τα στελέχη εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει σε σχολικές μονάδες της δημόσιας ή ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών, για συμμετοχή αμισθί σε Ομάδες Εργασίας (Ο.Ε.) του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), που θα συγκροτούνται για την πραγματοποίηση επί μέρους δράσεων του φορέα.
Σύμφωνα με την Πρόσκληση, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ι.Ε.Π. θα καθορίζεται το αντικείμενο των επί μέρους δράσεων και η συγκρότηση Ο.Ε. με κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για το έργο και τη λειτουργία τους. Με όμοια απόφαση θα ορίζονται τα μέλη της εκάστοτε Ο.Ε., κατόπιν αξιοποίησης εγγεγραμμένων από ή/και από Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τα λοιπά οριζόμενα στην συνημμένη πρόσκληση.
Για την εγγραφή στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών του Ι.Ε.Π. οι ενδιαφερόμενοι/-ες απαιτείται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα κατωτέρω:

α. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση.
β. Βιογραφικό Σημείωμα.

Προαιρετικά, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλουν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο και δικαιολογητικό που πιστοποιεί τα προσόντα τους.
Για την ηλεκτρονική υποβολή οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να επισκεφτούν το Μητρώο του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/), να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν το προσωπικό τους προφίλ και στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες, να υποβάλουν τα απαραίτητα ως άνω έγγραφα καθώς και τυχόν δικαιολογητικά.

 Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά στις 18/01/2024 και ώρα 13:00 και η πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20/03/2024 και ώρα 13:00.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.