ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ:

Πρόσκληση τοποθέτησης Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής σε λειτουργικά κενά Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Αττικής.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ18.41 και ΠΕ32, οι οποίοι, στην παρούσα φάση, δεν έχουν διδακτικό ωράριο να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε Αττικής [http://attik.pde.sch.gr/pages/index.htm] προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης σε ομαδοποιημένο ή αυτόνομο κενό του αναφερόμενου πίνακα.

Κάθε εκπαιδευτικός δύναται να υποβάλλει δύο (2) αιτήσεις. Μία από το ΠΥΣΔΕ της Δ/νσης Εκπ/σης που ανήκει, στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ της ίδιας περιοχής και μία για άλλα ΠΥΣΠΕ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής. Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη, 29/10/2013 στις 14:00.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.