zanneio-logo

 

zanneio-actions

ΟΜΙΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Το Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πειραιά ανακοινώνει τον προγραμματισμό του για τη λειτουργία μαθητικών Ομίλων Δημιουργικότητας και Αριστείας (άρθρο 45, ν. 3966/11) το σχολικό έτος 2014-15, οι οποίοι αποσκοπούν στην ανάπτυξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων και κλίσεων των μαθητών του, αλλά και μαθητών από άλλες δημόσιες σχολικές μονάδες.

Κάθε μαθητής/-τρια μπορεί να συμμετέχει σε δύο το πολύ ομίλους. Οι όμιλοι λειτουργούν τις απογευματινές ώρες για τουλάχιστον 20 εβδομάδες στη διάρκεια του διδακτικού έτους και έχουν διδακτική διάρκεια 2- 4 ωρών εβδομαδιαίως. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές εγγράφονται σε ομίλους με απόφαση του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠ.Ε.Σ.) του σχολείου, μετά από αίτηση των ασκούντων τη γονική μέριμνα και, στην περίπτωση μαθητών από δημόσιες σχολικές μονάδες της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου σχολικού συμβούλου και του διευθυντή του σχολείου που φοιτά ο/η μαθητής/-τρια. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης του ομίλου ο μαθητής παίρνει πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε Ομίλους γίνεται με ηλεκτρονική δήλωση των προτιμήσεων του/της μαθητή/-τριας μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου:

http://zanneiolykeio.mysch.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.