ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

Όσοι εκπ/κοί από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 29/6/2018 στο ΠΥΣΔΕ που ανήκουν.

Όσοι εκπ/κοί της Α΄ και Β΄ Πειραιά έχουν οργανική θέση σε σχολείο της Δ.Δ.Ε. Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 29/6/2018 στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.

Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α΄ και Β΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 29/6/2018 στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.

Διευκρινίσεις αναφορικα με την ανάληψη υπηρεσίας στις 29/06/2018 και τη θερινή εφημερία των εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Πειραιά θα δοθούν με επόμενη ανακοίνωση.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.