ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 30/06/2021
ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2021

A. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά και υπηρετούν με θητεία ή απόσπαση σε φορέα, οφείλουν την Τετάρτη 30/06/2021 να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία ΜΟΝΟ στη περίπτωση που τοποθετήθηκαν σε ΝΕΑ οργανική θέση με τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων και βελτιώσεων του Ιουνίου του 2021. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί ΔΕΝ θα συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών της σχολικής μονάδας της νέας οργανικής θέσης.

B. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, οφείλουν την Τετάρτη 30/06/2021 να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία και να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών σύμφωνα με τα εξής:

1. Αν έχουν οργανική θέση, στο σχολείο της οργανικής.
2. Αν βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α' , Β' ή Γ' Πειραιά, στο σχολείο της προσωρινής τοποθέτησης.
3. Αν προέρχονται από μετάθεση αλλά παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά, στη ΔΔΕ Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, 4ος όροφος), ώρα 10:00.
4. Αν έχουν διατεθεί σε υπηρεσίες διοίκησης της ΔΔΕ Πειραιά κατά το 2020-2021, στη ΔΔΕ Πειραιά.
5. Αν είχαν αποσπαστεί σε άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής), είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, είτε τελούν σε ειδική άδεια ως υπαγόμενοι σε ευπαθείς ομάδες, η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική ή στην προσωρινή τους θέση θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με Υπεύθυνη Δήλωση που εκδίδεται μέσω της διαδικτυακής πύλης του gov.gr και έπειτα θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Σε διαφορετική περίπτωση, να γίνεται δεκτή Υπεύθυνη Δήλωση που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποστέλλεται και ταχυδρομικά. Επιπλέον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την ίδια μέρα τηλεφωνικά με τη σχολική μονάδα για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.