Κατά το σχολικό έτος 2013-2014 οι μαθητές του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ συμμετείχαν σε τρεις διαγωνισμούς:

α. Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Γελοιογραφίας-Κόμικς με θέμα «Οι νέοι σκιτσάρουν για την Ευρώπη», που διοργανώθηκε με αφορμή το Έτος Ευρωπαίου Πολίτη 2013 από την Educartoon, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» και η επιστημονική ένωση «Νέα Παιδεία», με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα και από Ελληνικά σχολεία της Ευρώπης με πάνω από 1000 έργα, ατομικά ή ομαδικά.
Απο το σχολείο μας πήραν μέρος τρεις μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, οι: Νικόλαος Αθανασιάδης, Δημήτριος Τασιόπουλος και Νικόλαος Τραγγανίδας, οι οποίοι και βραβεύτηκαν με έπαινο στην κατηγορία κόμικ.

β. Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι των σχολείων του Δήμου Κορυδαλλού. Συμμετείχαν τρεις μαθητές και μια μαθήτρια του σχολείου μας, οι οποίοι και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση: Μαυροκέφαλος Αθανάσιος και Γονέος Θεόδωρος από την Α΄τάξη και Καμίτσης Νικόλαος και Μαυροκέφαλου Ελπίδα από τη Γ΄τάξη.

γ. Συμμετοχή στο μαθητικό διαγωνισμό Φυσικής-Χημείας-Βιολογίας που διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Πειραιά-Νίκαιας. Το σχολείο μας κατέλαβε την πρώτη μέρα τη 2η θέση μεταξύ μεταξύ 17 σχολείων της περιοχής Κορυδαλλού-Νίκαιας-Ρέντη και τη δεύτερη μέρα την 3η θέση μεταξύ όλων των σχολείων αρμοδιότητας του ΕΚΦΕ Νίκαιας-Ρέντη (29). Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης: Πρίφτη Αγγελική, Διλές Κωνσταντίνος και Καμίτσης Νικόλαος.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.