ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

3ο ΓΕΛ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Επίσκεψη Δημάρχου Κορυδαλλού στο 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού

Ο  Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χρουσαλάς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα παιδείας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκος Τζέρπος επισκέφθηκαν χθες 5-3-2024 το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού προκειμένου να συγχαρούν τους μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου καθώς και τον προπονητή του καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Λάμπρο Μπακόλα για την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Πειραιά. Με τη σειρά της η Δ/ντρια κ. Μαίρη Πλέσσα ευχαρίστησε το Δήμο Κορυδαλλού για την ευγενική παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης για τις προπονήσεις της ομάδας του σχολείου.

 3gel-koryd-draseis-dhmarxos.png

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Play back theatre

Οι μαθητές/τριες του σχολείου παρακολούθησαν την Παρασκευή 1η Μαρτίου παράσταση play back theatre. To Play Back Theatre αποτελεί είδος κοινωνικού θεάτρου που χρησιμοποιεί τεχνικές από το ψυχόδραμα. Οι μαθητές/τριες με αφορμή το θέμα της ενδοσχολικής βίας, μοιράστηκαν σκέψεις, προβληματισμούς, βιώματα που τους αφορούσαν και η ομάδα παρουσίασε αυτές τις ιστορίες επί σκηνής φωτίζοντας σημαντικές πτυχές της ιστορίας και προτείνοντας λύσεις. Ακολούθησε ομάδα συζήτησης με την κοινωνική λειτουργό και εικαστική ψυχοθεραπεύτρια κ. Άλκηστη Μπούρα. Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με την ΕΔΥ και την ομάδα 10. Στο τέλος, η κ. Μπούρα  δημιιούργησε ένα έργο εμπνευσμένο κατά τη διάρκεια της παράστασης.

3gel-koryd-draseis-playbacktheatre jpg

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.