ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ : "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ"

15 & 16 Απριλίου 2024

2gym-kal-el-esties-katw-italia-090224

Στο πλαίσιο της εσωτερικής αξιολόγησης του σχολείου στον δείκτη "Σχολείο ανοιχτό στην τοπική κοινωνία" θα πραγματοποιηθεί η ενδοσχολική δράση "Παιχνίδι με μια μπάλα Μπάσκετ" στις 15 και 16 Απριλίου 2024 στο γήπεδο του Φοίνικα. Αποτελεί η εν λόγω δράση συνεργασία του σχολείου με τον παραπάνω γυμναστικό σύλλογο. Οι μαθητές μαθήτριες μας από την τρίτη διδακτική ώρα θα μεταβούν στον Φοίνικα, με συνοδία εκπαιδευτικών, που βρίσκεται πλησίον του σχολείου και εκεί θα γίνει παρουσίαση στα παιδιά του αθλήματος του μπάσκετ από προπονητές του Συλλόγου και θα έχουν οι μαθητές μας την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους στο άθλημα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει dj και μουσική, αναμνηστικά δώρα για όλα τα παιδιά και κέρασμα παγωτού (προσφορά του αθλητικού Σωματείου Φοίνικα).
Η παραπάνω δράση για τους μαθητές της Α Γυμνασίου θα γίνει στις 15/4 και για τους μαθητές της Β Γυμνασίου στις 16/4 10:15πμ έως 13:00μμ.
 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.