Την Πέμπτη 16.02.2023 ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά βρέθηκε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πειραιά, όπου o Δ/ντής του σχολείου κ. Τζουβελέκης Π, εκπαιδευτικοί και μαθητές τίμησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και της Αποκριάς. Χόρεψαν σε καρναβαλικούς ήχους ντυμένοι μασκαράδες, έψησαν σουβλάκια, τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία του Δήμου Πειραιά και συμμετείχαν στις προγραμματισμένες δράσεις της πολιτιστικής ομάδας. Μικροί και μεγάλοι έπλεξαν το γαϊτανάκι, μεταμορφώθηκαν με face painting, συμμετείχαν στο παιχνίδι της πινιάτας στον προαύλιο χώρο, πήραν μέρος σε μουσικοχορευτικό διαγωνισμό και σε διαγωνισμό της πιο ευφάνταστης αποκριάτικης στολής.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, επισκέφθηκαν τη σχολική μονάδα ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης Ι., η Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Αρβανίτου Δ., ο κ. Αγγελιδάκης Σπ., κοινοτικός σύμβουλος, καθώς και συνεργάτες τους. Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και εκπρόσωποι του Δήμου συνέφαγαν στην αυλή του σχολείου, τίμησαν την παράδοση τσικνίζοντας, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για την εύρεση λύσεων σε προβλήματα που ανακύπτουν στη σχολική καθημερινότητα, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλές Απόκριες!

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.