Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του σχολείου με την παρουσία του Διευθυντή της ΔΔΕ Πειραιά κου Αναστασόπουλου Διονύσιου. Την τελετή τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους ο πατέρας Ιωάννης από τον Ιερό ναό Αγίων Αναργύρων, ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς κος Μαρκόπουλος Δημήτριος, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Κερατσινίου.

 

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κερατσινίου κος Δακτυλάς Ευάγγελος, αφού απηύθυνε χαιρετισμό σε επισήμους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, έδωσε τον λόγο στον βουλευτή Β΄ Πειραιώς κο Μαρκόπουλο Δημήτριο ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την παρουσία του σχολείο και τόνισε τον ιδιαίτερο σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών στην διαπαιδαγώγηση και διάπλαση των μαθητών ως εκκολαπτόμενων ενεργών πολιτών της ελληνικής κοινωνίας. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Διευθυντή της ΔΔΕ Πειραιά κο Αναστασόπουλο Διονύσιο ο οποίος ευχήθηκε μια ομαλή και δημιουργική χρονιά, δηλώνοντας την επιθυμία του για αγαστή συνεργασία με όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο αγιασμός ολοκληρώθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα με αισιόδοξα μηνύματα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.