Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 επισκέφθηκε το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Αγκιστρίου  η Υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. Ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Συλλόγο Γονέων για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την κτηριακή κατάσταση, τον εξοπλισμό, το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης εκπαιδευτικού προσωπικού, τις σχέσεις εκπαιδευτικών-μαθητών, εκπαιδευτικών-γονέων. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και επιστήμονες που αποσκοπούν στην ενίσχυση της  μάθησης.

Την Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Αγκιστρίου κ. Ιωάννης Αθανασίου, η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Παρασκευή Λεοντοπούλου ΠΕ01 Θεολόγων, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ78 Κοινωνικών Επιστημών  κ. Χρήστος Παύλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Αγκιστρίου κ. Χρίστινα Χριστιφιλέα, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Αγκιστρίου  κ. Βασίλης Κοτζιάς,  ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων, οι μαθήτριες και οι μαθητές και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του σχολείου.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.