ΗΜΕΡΙΔΑ 
«Υιοθέτηση και διαχείριση καλών πρακτικών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά»

 

hmerida kales practices

 

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά, κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, σε συνεργασία με τους Δημάρχους Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο: «Υιοθέτηση και διαχείριση καλών πρακτικών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά», στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρες: 12:00 – 16:00), στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς).

Οι θεματικές της Ημερίδας θα αφορούν σε ζητήματα για τα οποία είναι υπεύθυνοι οι Δήμοι, σχετικά με τα σχολεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά. Συγκεκριμένα: α) Αποκατάσταση ζημιών και δυσλειτουργιών σχολικών χώρων, β) Προστασία μαθητικού και εκπαιδευτικού δυναμικού από επικίνδυνα καιρικά και άλλα φαινόμενα, γ) Αρωγή σε σχολεία και οικογένειες που δοκιμάζονται σε περιόδους κρίσης, δ) Ανάπτυξη προγραμμάτων εσωτερικού τύπου Erasmus, E-twinning, Commenius, ε) ΕπισκευήΑναβάθμιση κτηρίων (θέματα ύδρευσης, φωτισμού, τηλεφώνων, internet, αγοράς αναλώσιμων αγαθών), στ) Εκτέλεση έργων για την επισκευή και τη συντήρηση των σχολείων και κάθε είδους εξοπλισμού (κλιματιστικά, φωτοβολταϊκά, ηχητικά συστήματα αμφιθεάτρων), ζ) Διορισμός προσωπικού καθαριότητας και φύλαξης των σχολείων, η) Χρηματοδότηση σχολείων μέσω σχολικών επιτροπών, θ) Συμμετοχή δύο εκπροσώπων του Δήμου στο σχολικό συμβούλιο, και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.