episkepsh sxoleia 0123 img TH

Τη Δευτέρα 30.01.2023 ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ.Ε. Πειραιά, κ. Αντώνιο Καμπούρη, επισκέφθηκε τις ακόλουθες σχολικές μονάδες

  • 1ο ΓΕ.Λ Δραπετσώνας
  • 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Δραπετσώνας
  • 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κερατσινίου
  • 2ο ΓΕ.Λ Δραπετσώνας
  • 3ο ΓΕ.Λ Κερατσινίου &
  • 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κερατσινίου,

στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας του με τα μέλη της σχολικής κοινότητας.

Σε όλα τα σχολεία ο Δ/ντής συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για θέματα που άπτονται της σχολικής καθημερινότητας, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων, αλλά και μαθητών, διά των 15μελών συμβουλίων τους.

Παράλληλα, στο 2ο ΓΕΛ Δραπετσώνας, ο Δ/ντής και ο Προϊστάμενος της Δ.Ε. Πειραιά, παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ στο 3ο ΓΕ.Λ Κερατσινίου παρέστησαν στην ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση ονοματοδοσίας της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου προς τιμήν του απροσδόκητα εκλιπόντος συναδέλφου Ηλία Αυγέρη.

Η επαφή του Δ/ντή Δ.Ε. Πειραιά με τις σχολικές κοινότητες εδράζεται στην πεποίθηση ότι η αγαστή συνεργασία όλων των μελών τους αποτελεί το μόνο τρόπο για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που αυτές καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων προς όφελος των μαθητών.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.