ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΠ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου το Πρότυπο Γυμνάσιο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά φιλοξένησε μαθητές-πρόσφυγες που φοιτούν στη ΔΕΥΠ Ελαιώνα στο Βοτανικό. Τους μαθητές, που συνοδεύονταν από τους καθηγητές τους και τη Σχολική Σύμβουλο κα Τσίγκρη Χρυσούλα, υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν οι μαθητές μας στους χώρους του σχολείου.

gym-iwn-refugees-th

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΔΙΔΕ Πειραιά, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Μαρίνης Ευάγγελος, η Προϊσταμένη Διοικητών Θεμάτων κα Σωτηροπούλου Φανή, η Σχολική Σύμβουλος και μέλος του ΕΠΕΣ του σχολείου κα Χρ. Κουμπάρου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Πειραιά κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, εντεταλμένη Σύμβουλος Δήμου Πειραιά και ο κος Αγγελετάκης Γεράσιμος, ειδικός συνεργάτης Δ. Πειραιά σε θέματα Παιδείας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κα. Καββαδά Σοφία και ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τζιβελέκας Γρηγόριος.

Την εκδήλωση οργάνωσαν οι καθηγήτριες Μακρή Ευαγγελία και Φασόη Κατερίνα με τη συνεργασία των καθηγητριών Σβάρνα Σοφίας και Γεώργα Ευαγγελίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους θερμά για την ηθική συμπαράσταση και πρακτική στήριξη που μας προσέφεραν.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.