ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
έως και την Δευτέρα 04-09-2017, ώρα 09:00π.μ.
μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί

1. που επιθυμούν να διατεθούν ΟΛΙΚΑ στη Αθμια, με την προϋπόθεση να ανήκουν στις κοινές ειδικότητες Αθμιας/Βθμιας και ταυτόχρονα να είναι λειτουργικά υπεράριθμοι ή αποσπασμένοι στη ΔΔΕ Πειραιά ή να βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πειραιά.

2. που επιθυμούν να διατεθούν σε ΣΜΕΑΕ, με βάση τα κενά ειδικής αγωγής. Η αίτηση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση γίνεται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.