16-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ (*)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος (*) πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων,
σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Κυριακή 17-09-2017 (ολη μέρα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να:

1. υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου στη Β/θμια
2. υποβάλουν αίτηση για διάθεση (ολική-μερική) στη Α/θμια
3. αποσπαστούν σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα της Α Πειραιά (όσοι έχουν υποβάλλει δικαιολογητικά πριν την 1/9/2017 δεν χρειάζεται να τα αποστείλουν εκ νέου)
4. τοποθετηθούν σε σχολική μονάδα της Α Πειραιά (αφορά αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από άλλο ΠΥΣΔΕ)
5. που επιθυμούν να διατεθούν σε ΣΜΕΑΕ, με βάση τα κενά ειδικής αγωγής που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η αίτηση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς της ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή με προσόντα όπως αυτά καθορίζονται στην παρ. 4, του άρθρου 21, του ν.3699/2008 (Α΄ 199), όπως αντικαταστάθηκε από την παράγραφο 3, του άρθρου 48, του ν.4415/2016 (Α΄ 159). Η επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση γίνεται μεταξύ των αιτηθέντων με την αξιολογική σειρά που ορίζεται στην συγκεκριμένη διάταξη.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ (ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.