2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

2gym-peir-dist-06-2019

Στον Πειραματικό Διαγωνισμό Γυμνασίων "Πειραματίζομαι και Ανακαλύπτω 2019", που συνδιοργάνωσαν τα ΕΚΦΕ Νίκαιας και Καλλίπολης, το 2ο Γυμνάσιο Πειραιά αρίστευσε και απέσπασε το 3ο βραβείο. Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν 16 γυμνάσια από τον Πειραιά. Την ομάδα μας προετοίμασαν και συνόδευσαν η φυσικός κ. Παπαγεωργίου και ο χημικός κ. Γρηγοριάδης. Αξίζει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για το τέταρτο βραβείο που αποσπά το σχολείο τα πέντε χρόνια που πραγματοποιείται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός!
Σε μια όμορφη τελετή που έλαβε χώρα στον Πολυχώρο «Μάνος Λοίζος» του Δήμου Νίκαιας τα παιδιά παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα διάλεξη και τα εντυπωσιακά πειράματα του διακεκριμένου φυσικού κ. Γάτσιου και έλαβαν τα βραβεία τους μαζί με αναμνηστικό δώρο από τους υπεύθυνους των ΕΚΦΕ κα. Χαραλαμπάτου και κο. Γαβρίλη.
Οι μαθητές που αντιπροσώπευσαν το σχολείο ήταν οι: 1) Αδαμογιάννη Κατερίνα 2) Δρακάκη Ελένη 3) Λαμπρόπουλος Κυριάκος και 4) Παπαδημητριάδη Ελένη

Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.