ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα υποδιευθυντή σχολικής μονάδας ή υποδιευθυντή Ε.Κ. ή υπεύθυνου τομέα Ε.Κ., με θητεία που ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2020, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας για την σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. όπου ανήκουν οργανικά ή έχουν διατεθεί αντίστοιχα, υπό τη προϋπόθεση ότι η θέση συμπεριλαμβάνεται στο Παράρτημα της πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως υποδιευθυντές σχολικών μονάδων καθώς και υποδιευθυντές και υπεύθυνοι τομέων Εργαστηριακών Κέντρων, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας από Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 έως και Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00μμ, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος- Πρωτόκολλο). Οι αιτήσεις συνοδεύονται από φάκελο υποψηφιότητας στον οποίο εμπεριέχονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ.4412/τ.Β΄/03-10-2018 (Καθορισμός των προθεσμιών και της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων καθώς και κάθε άλλου θέματος σχετικού με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των υποδιευθυντών σχ. μονάδων και Ε.Κ., καθώς και των υπευθύνων τομέων Ε.Κ.) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ NOMO ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4547/2018 (Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ν.1599 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.