ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-4131227, 210-4115795

 


 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Κ.Ξ.Γ.

Καθορισμός των δικαιολογητικών, που απαιτείται να υποβάλλονται με την αναγγελία έναρξης και επικαιροποίησης ασκήσεως του επαγγέλματος της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και της κατ’ οίκον διδασκαλίας, καθώς και με την ανανέωση ασκήσεως της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και της κατ' οίκον διδασκαλίας.

Τρόπος Υποβολής:

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποστέλλονται στη ΔΔΕ Πειραιά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με courier (Ελευθερίου Βενιζέλου 35, 18532 Πειραιάς) ή ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να αναγράφεται η ένδειξη «έναρξη» ή «ανανέωση»

Τονίζεται ότι η αίτηση και η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να είναι υπογεγραμμένες (ειδικά η Υ.Δ. με γνήσιο υπογραφής από Κ.Ε.Π. ή μέσω gov.gr)

Παρακαλούμε για την αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών κατόπιν προσεκτικής μελέτης της Υπουργικής Απόφασης

Ο αριθμός εισερχομένου πρωτοκόλλου θα αποστέλλεται με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα αναγράφεται στην αίτηση του/ης ενδιαφερομένου/ης

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φ.Ε.Κ. 3369/τ.Β'/28-7-2021: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημερώνουμε ότι η ισχύς των αδειών διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών, που υπεβλήθησαν για ανανέωση στον ΕΟΠΠΕΠ μέχρι τις 30.08.2019 και λήγει στις 31.08.2021 παρατείνεται για τρεις (3) μήνες, ήτοι έως τις 30.11.2021.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.